Prijava

Vaša prijava

Turopoljac sve riješio do 25. minute


Utakmica je bila, slikovito rečeno, jednosmjerna ulica koja vodi samo prema golu Jelačića iz Banovog. Gosti su od početka naivno zaigrali otvorenog garda i to su platli u vidu tri primljena pogotka već do 25. minute utakmice. Kanonada je započela u 4. minuti kada je Vjeko Lučić opalio silovito na prazna vrata i pogodio-stativu. Do 14. minute Milatoviću je odlično obranio Renato Brleković, Igor Hajduk je također uzdrmao vratnicu na istom mjestu gdje i Lučić a onda je konačno u spomenutoj minuti bilo 1:0. Šestok je petom proigrao Igora Hajduka i mat gostima bio je neizbježan.

 

Igor Hajduk (Turopoljac - Kuče)
Igor Hajduk (Turopoljac – Kuče)

 

Samo tri minute potom Igor je lažnjacima pošteno slamao kičme vrataru i stoperu da bi se gotovo ušetao s loptom u mrežu. Za 3:0 zabio je Ivan Šestok snažnim udarcem izbliza. U 36. minuti Petar Milatović napustio je igru jer je morao na posao i tu su započeli “problemi” za Horvatovu momčad. U prvom dijelu utakmice mreža se više nije tresla iako je Turopoljac dominirao. U nastavku utakmice gosti su okrenuli ploču i promijenili taktiku. Svi su se parkirali pred svoj šesnaesterec i akcije domaćih postale su neučinkovite, a razbranio se i vratar Jelačića Brleković. Jedini gol u nastavku u 63. minuti djelo je igrača utakmice Igora Hajduka koji si je solo akcijom izradio priliku i onda bez problema zabio svoj 21. gol u tekućem prvenstvu. Jelačić je nešto pokušavao iz rijetkih kontri, a jedinu pravu priliku zapucao je previsoko Ivan Colarić u 47. minuti.

 

I ŽNL Istok 12. kolo

TUROPOLJAC –  BAN JELAČIĆ (B) 4:0 (3:0)

 

KUČE Igralište Turopoljca na Knejama. Igrano 30. listopada 2016. od 14.30. Gledatelja 70. Sudac: Admir Hasanović (Velika Gorica). Pomoćnici: Marko Klasnić (Ogulinec) i Ivica Malkoć (Lukavec). Delegat: Stjepan Petrac (Gornja Lomnica). Fizioterapeutkinja: Marina Malčević Mrkoci Kuče).

 

STRIJELCI: 1:0-I. Hajduk (14), 2:0-I. Hajduk (17), 3:0-Šestok (25), 4:0-I. Hajduk (63).

 

TUROPOLJAC (4-4-2): Zagorac (od 59. Dolački)-Fabijančić, Bušić, F. Hajduk, Gjurašin-Šejić, Jakovljević (od 80. Cavrić), Šestok, Milatović (od 36. Guduraš)-Lučić (od 84. A. Dolibašić), I. Hajduk.
TRENER: Vlado Horvat

 

BAN JELAČIĆ BANOVO (4-4-2): Brleković-Satta, Trošić, Šalamun (od 65. Svečnjak), Jembri-Mikulić, Spajić (od 46. Hajek), Franjić, Presečki-Z. Tarandek, Colarić.
TRENER: Dino Juričić

 

IGRAČ UTAKMICE: Igor Hajduk


Drugi poraz Lomnice