Prijava

Vaša prijava

Prvi jesenski domaći poraz Poleta


Igrači Poleta digrali su najlošiju utakmicu ove jeseni i po prvi puta prosuli bodove na domaćem travnjaku. Gosti iz Savskog Marofa strpljivom i pametnom igrom došli su do sva tri boda. Vrlo rano, samo nakon 18 minuta igre Polet je ostao sa igračem manje u polju jer je isključen Tičarić zbog prekršaja zadnjeg igrača kada je oborio Mlinarića. Nakon toga gosti su se nametnuli sa velikim prilikama iz 35. i 40. minute preko A. Lamperta i Magdića, a samo zahvaljujući Bradiću domaća mreža je ostala neokrznuta.

 

30.10.2016. Buševec - 12. kolo MŽNL Središte Polet - Savski Marof 0:2 foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr
30.10.2016. Buševec – 12. kolo MŽNL Središte Polet – Savski Marof 0:2 foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

 

Nakon odmora Marofčani su nastavili sa boljom igrom na terenu, Polet nije nikako uspio povezati redove, a u zadnjih desetak minuta gosti kapitalizirali bolju igru. Za vodstvo je prvo pogodio Hanžek u 81. minuti, ostavljen na nekih dvanaestak metara prihvatio je loptu nakon ubačaja i oštrim udarcem poentirao. Sudbinu domaćih zapečatio je nekoliko minuta prije kraja Magdić koji je po lijevoj strani pobjegao domaćoj obrani, izbio je pred buševskog čuvara mreže pored kojeg je lopta završila u mreži za konačnih 0:2.

 

30.10.2016. Buševec - 12. kolo MŽNL Središte Polet - Savski Marof 0:2 foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr
30.10.2016. Buševec – 12. kolo MŽNL Središte Polet – Savski Marof 0:2 foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

 

MŽNL Središte – 12. kolo

POLET (B) – SAVSKI MAROF 0:2 (0:0)

 

BUŠEVEC SRC Zvrnik Gledatelja 60.,  Sudac: Kos. Pomoćnici: Rapić i Božiček (svi iz Kutine).

 

STRIJELCI: 0:1 – Hanžek (81), 0:2 – Magdić (87).

 

POLET: Bradić, Pejak, Tičarić, F. Sovina, Stuparić, Župetić (od 55. Blažinić), Zagorec, Sučić, Matušin, Klasnić (od 75. Barišić), Zlodi (od 68. Sokol).
TRENER: Ivica Burić.

 

SAVSKI MAROF: Lukić, M. Landripet, Pasarić-Delić, Ramljak, Glasović, Magdić, Dežić, Čavala, Hanžek, A. Landripet, Mlinarić.
TRENER: Zlatko Koletić.

 

CRVENI KARTON: Marko Tičarić (18 – prekršaj u izglednoj poziciji za postizanje pogotka)