Prijava

Vaša prijava

Nogometaši završavaju jesensku polusezonu u subotu, Udarnik i Špansko od 13.30 sati


Amaterski nogomet ide kraju kalendarske godine. U Jedinstvenoj županijskoj ligi za vikend 26. i 27. studenog igra se posljednje 17. kolo prve dionice prvenstva (liga broji 17 klubova). Od Turopoljskih klubova Klas u subotu 26. studenog od 13.30 gostuje u Kerestincu kod TOP-a, Gorica II dan kasnije u nedjelju od 10 sati igra na umjetnoj travi svog stadiona protiv drugoplasirane Croatije, Mraclin isti dan od 13.30 ima lokalni okršaj na svojoj Novoj grabi kontra Lomnice a istovremeno Lukavec doma igra protiv Strmca iz Bedenice.

 

19.11.2016. Zagreb - Nogometaši Udarnika su u posljednjem kolu MŽNL Središte pobijedili Ponikve 2:0. foto: Nikica Topić/cityportal.hr
U subotu se igra i odgođeni veliki derbi u Kurilovcu između Udarnika i Španskog za jesenskog prvaka Međužupanijske lige središte

 

U subotu se igra i odgođeni veliki derbi u Kurilovcu između Udarnika i Španskog za jesenskog prvaka Međužupanijske lige središte. Iz Udarnika pozivaju sve ljubitelje dobrog nogometa da dođu na SRC Kurilovec malo prije 13.30. Udarniku je za titulu dovoljan i bod.

Igraju se i ranije odgođene utakmice 1. županijske lige istok. U subotu u Vukovini od 13.30 igraju domaći Jelačić i Meštrica a u nedjelju sastaju se Turopolje i Oborovo 74 te Turopoljac i Sloga iz Križa. I Turopoljcu je za jesensku titulu prvaka dovoljan bod.