Prijava

Vaša prijava

Novogodišnji memorijalni turnir u beli: Sandra Crnić i Stjepan Kos pobjednici


Po prvi puta članovi Udruge veterana domovinskog rata Velika Gorica – klub Tomislav Hrkovec iz Mraclina u znak sjećanja na istoimenog preminulog mraclinskog branitelja prije 25 godina organizirali su turnir u belotu. Nastupilo je osamnaest parova, a uz zanimljive kartaške dvoboje finale su izborili gosti iz Gornje Lomnice par Matija Šimunović & Ilija Vidaković kontra domaćeg mraclinskog para Sandra Crnić & Stjepan Kos. Sa dvije uvjerljive finalne partije domaći par Sandra Crnić predsjednica MO Mraclin i Stjepan Kos dogradonačelnik Velike Gorice nisu dozvolili da glavna novčana nagrada ode iz Mraclina, a koju su nakon pobjede velikodušno poklonili organizatorima UVDR – Klub Tomislav Hrkovec Mraclin.

 

Novogodišnji memorijalni turnir u beli. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

 

Svi nazočni u Društvenom domu tijekom odigravanja turnira počašćeni su večerom to jest gulašom kojeg su spremili Zdravko i Mladen Štuban. Svakako da treba spomenuti sponzore bez kojih se ovaj turnir ne bi mogao odigrati: krovna Udruga veterana domovinskog rata Velika Gorica, Mladen Galeković – PPS, predsjednik Udruge 153. brigade Ivan Zagorec, Marijan Kovačić i Stjepan Kovačić iz Okuja.

 

Novogodišnji memorijalni turnir u beli. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

 

Na kraju se predsjednica UVDR Velika Gorica – Klub Tomislav Hrkovec Mraclin Žaklina Hrkovec srdačno zahvalila svima koji su sudjelovali i na ovaj način pomogli članovima Udruge iz Mraclina u daljem radu te napomenula da je u planu da ovaj turnir postane tradicionalan u sjećanje na poginulog branitelja Tomislava Hrkovca.

 

 

 

galerija fotografija