Prijava

Vaša prijava

Ačkar i Lukšić jedini kandidati za šefa goričkog HDZ-a


Krešimir Ačkar ili Tomislav Lukšić? Tko će postati prvi čovjek goričkog HDZ-a odlučit će oko dvije tisuće članova te stranke u nedjelju, 22. siječnja. Da su oni jedini kandidati priopćenjem je potvrdio tajnik Gradske organizacije Zdenko Sovina.

“Gradsko izborno povjerenstvo HDZ-a Velika Gorica na svoj 2. radnoj sjednici održanoj 09.01.2017.g. u 16,00 sati utvrdilo da su u roku predviđenom Propisnikom o provođenju unutarstranačkih izbora u HDZ-u dvojica kandidata predala pravovaljanu kandidaturu za izbor predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Velika Gorica i to Krešimir Ačkar i Tomislav Lukšić”, kaže Sovina, ističući kako će gradsko izborno povjerenstvo HDZ-a do četvrtka, 12. siječnja, donijeti odluku na koliko će biračkih mjesta biti održani izbori. Poznato je da će biračka mjesta biti otvorena od 8 do 19 sati.

Kandidati su svoje programe već predstavili članovima Gradske organizacije, Lukšić još krajem listopada prošle godine u Rakarju, dok je Ačkar to učinio prošlog tjedna u Velikoj Mlaki.


Festival znanosti 2024