Prijava

Vaša prijava

Ante Radoš veliko pojačanje Gorice II


Mlada momčad Gorice II, koja premijerno igra u Jedinstvenoj županijskoj ligi i ekspresno želi proboj među četvrtoligaše, započela je pripreme, prije no udarna momčad drugoligaša iz Velike Gorice (Milinoviće trupe kreću 16. siječnja).

 

Antonio Krsnik (u sredini) probio se u prvu momčad. Foto: Nikica Topić/cityportal.hr

 

Želja je odraditi pripreme na najbolji mogući način kako bi se u proljetnom dijelu prvenstva sakupilo više bodova no u prvom dijelu sezone a u pokušaju napada na sami vrh ljestvice. Osim toga cilj je lansirati što više mladih domaćih igrača za prvu momčad (već ih je desetak u velikom fokusu struke udarne momčadi).

 

Mladići Gorice II igraju napadački nogomet. Foto: Nikica Topić/cityportal.hr

 

Vidakova momčad iskusnija je u odnosu na prvi dio sezone i sigurno da može napraviti željeni iskorak. U planu je odraditi 60-tak aktivnosti prije prvenstva. Treninzi će biti i dva puta dnevno uz korištenje dvorane, teretane i vanjskih terena. Dogovorene su i pripremne utakmice protiv Segeste (18.01.), Hrvatskog dragovoljca (21.01.), Gradića (28.01.), Klasa Mičevec (01.02.), Sutle (04.02.), Rudara Prijedor (11.02), Turopolja (15.02.), Samobora (18.02.) i Croatie Hrastje (25.02.).

 

Ante Radoš veliko pojačanje Gorice Ii. Foto: Nikica Topić/cityportal.hr

 

Postoji još mogućnost da se odigra utakmica sa Botincem kojeg vodi naš turopoljski trener Mladen Arbanas. U finišu su pregovori o pristupanju nekoliko novih mladih igrača iz šireg bazena Zagrebačke županije koji su prepoznati kao potencijal za Goricu. Prvo istinsko i veliko pojačanje sigurno je jesenas još nezamjenjiv stoper i kapetan Udarnika iz Kurilovca Ante Radoš koji će svojim iskustvom i kvalitetom pridonijeti ispunjenju ciljeva B momčadi drugoligaške perjanice iz Turopolja.