Prijava

Vaša prijava

Nedostaje još toplih jakni, odjeće i obuće na goričkoj ‘vješalici dobrote’


Akcija ‘vješalica dobrote‘ koju su pokrenule organizatorice VG Buvljaka prije nešto više od tjedan dana još jednom treba pomoć Goričana. Naime, odaziv se povećao i jakne brzo odlaze. Stoga su humanitarke pozvale sve građane koji imaju tople jakne, šalove, kape, rukavice ili toplu obuću da ju donesu radnim danom u Zagrebačku 13.

 

“Zahvaljujem se svima, prezadovoljne smo. Jedno vrijeme smo stopirale donošenje jakni radi skladištenja, ali su se razrijedile i nemamo više šta ponuditi. Slobodno donesite muške i ženske jakne, buce, cipele i sve ostalo što je potrebno za zimu. Primamo i dječju odjeću. Bitno je samo da je toplo i zimsko“, rekla je Ivana Krišto i dodala kako su ostali samo kaputi jer njih nitko ne uzima, budući da nisu topli.

 

Toplu zimsku odjeću Buvljakuše će u Zagrebačkoj prikupljati do kraja siječnja, a zatim se akcija seli u okolna gorička mjesta.

 

“Sve što ostane odnijet ćemo po selima i donirati ih potrebitima. Ima ljudi koji ne mogu doći do centra Gorice ili koji nisu čuli za akciju. Saznali smo već za par sela gdje ima potrebe”, objasnila je Krišto.