Prijava

Vaša prijava

Stres i traume možete izbrisati na radionici opuštanja


Gradska knjižnica Velika Gorica i ove godine nastavlja s radionicama razmjene vještina Četrti četrtek na inicijativu uključenih  u Tranzicijsku grupu Velika Gorica. Prva radionica je već u četvrtak, 26. siječnja, u 18 sati, a tema je opuštanje uz dubinsku CORE relaksaciju. Program vodi Dragana Svalina Stepanić, NLP/NLPt profesionalna savjetnica, TLT i EMDR terapeut. 

 

“Prije svega, sve zainteresirane upozoravamo na sljedeće moguće nuspojave prisustvovanja radionici opuštanja: veći osjećaj sreće uz pozitivniji pogled na vlastiti život, oslobađanje od zabrinutosti i napetosti, veća sposobnost fokusiranja na trenutne zadatke, povećano samopouzdanje i vjera u svoje potencijale te lakša komunikacija s drugima”, kažu iz knjižnice i dodaju kako radionica traje 45 minuta i besplatna je.

 

Dubinska CORE relaksacija je oblik psihofizičkog opuštanja. To je uvođenje u stanje opuštenosti koje smo imali kao bebe. Ovu sposobnost ciljano vraćamo jer je istovremeno i stanje ‘čiste ploče’. Stanje prije svih simbioza, uvjerenja, stavova i identiteta, te stresnih situacija koje smo kroz život doživjeli.

 

Iznimno je ugodno, povezuje sa unutarnjim resursima, maksimalno opušta um i tijelo, izaziva osjećaj duševne radosti i mira, briše posljedice stresa, pritiska i trauma, dovodi do traženih skrivenih odgovora, povezuje s najdubljim JA i ostavlja nas u obnovljenoj energiji, te poziciji sa koje je lakše ući u realizaciju bilo kojeg željenog cilja.