Prijava

Vaša prijava

Vladimir Birek Grof novi-stari predsjednik Bune


Članovi Nogometnog kluba Bune 20. siječnja u restoranu Grof održali su Izvještajno-izbornu godišnju Skupštinu. Pomalo neobična i nesvakidašnja sjednica, ali samo za one koji nisu upoznati jer u zadnjih nekoliko godina dva predsjednika Vladimir Birek i Ivan Mrkonjić (predsjednik VNK Bune) paralelno su vodili radni dio. Članovima i gostima u vrlo interesantnom te nadasve nadahnujućem stilskom izvješću o radu u protekloj 2016. godini podnio jedan tajnik obiju klubova Zlatko Petrac. Istaknuo je Petrac da je riječ o malom klubu koji međutim po svom radu može biti primjer drugima i većima. Glavna boljka nogometaša Bune je travnjak gdje je još pretprošle godine trebalo napraviti drenažu. U osvrtu na prošlogodišnji natjecateljski dio svih selekcija je zadovoljavajuće posebno sa naglaskom što sve veću minutažu dobivaju juniori i kadeti. Kategorije mladeži (juniori, kadeti, mlađi i stariji pioniri te limači) uspješno se natječu pa tu nema nikakvih bojazni za budućnost.

 

20.01.2017. U restoranu Grof u Buni održana je Skupština NK Bune. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

 

– Još jedna godina je preletjela, a koju smo preživjeli kao klub. Jer ovo što mi radimo u našim malim klubovima to mogu samo mazohisti, zaljubljenici u sport. A takvih je svaki dan sve manje. Iz ove kože ne možemo van, možemo se samo truditi da nam bude ugodnije i smirenije – naglasio je Petrac.

 

Ervin Kolarec
20.01.2017. U restoranu Grof u Buni održana je Skupština NK Bune. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

 

Nakon osvrta na prošlost okrenulo se budućnosti, članovi su glasovanjem ponovo dali povjerenje Vladimiru Bireku Grofu da u iduće četiri godine vodi klub. Također Upravni odbor ostao je gotovo isti: Zlatko Petrac, Miroslav Svekrić, Darko Brajković, Mario Đurašin – Đeps, Ivan Mrkonjić, Stjepan Lovrić – Đinđek, Ivan Rak – Cico, Josip Rak, Juraj Rak i Dalibor Baković dok će i nadalje Nadzorni obor biti u sastavu Dražen Bačurin, Ivan Grđan – Mužek i Velimir Zlodi.

 

20.01.2017. U restoranu Grof u Buni održana je Skupština NK Bune. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

 

Na kraju spomenimo goste i sportske prijatelje iz susjednih klubova koji su bili nazočni: MO Mala Buna, FA Šiljakovina, Društvo žena Mala Buna, NK Polet, NK Mraclin, NK Udarnik, NK Mladost, NK Dinamo Hidrel i NK Turopolje.

 
Ispred ZŠU GVG nazočnima se obratio Stjepan Grđan, ispred Nogometnog središta Velike Gorice Željko Mihalj te dogradonačelnik Velike Gorice Ervin Kolarec.

 
“Nogomet nije sve, ali bez nogometa sve je ništa”, glavna vodilja je nogometnih zanesenjaka kluba sa granice turopoljske ravnice i Vukomeričkih gorica.