Prijava

Vaša prijava

Europska koloristica Susanne Huber u Čiću


Frizerski salon Frizeraj u Starom Čiću sutra će ugostiti  poznatu koloristitcu i hair-stylisticu iz Švicarske Susanne Huber.

„Kako je za obrazovanje modernog, kreativnog i obrazovanog frizera potrebno više stručnih sadržaja, pošto struka svakim danom postaje zahtjevnija i za nedostatno obrazovane frizere kompliciranija, odlučili smo dovesti više modernih i inovativnih sadržaja organiziranjem stručnih seminara za frizere.„ – istaknula je voditeljica projekta Danijela Dunđer.

Tako će na prvom seminaru biti predstavljeni najnoviji materijali potrebni za izradu frizura po uzoru na svjetske trendove u frizerstvu, a koloristica Huber demonstrirat će najnovije tehnike bojanja i pramenova. Inače, europska koloristica Sussane Huber je glavni edukator J Beverly Hills Akademije u Amsterdamu.

Ovaj događaj organiziraju Udruga za promicanje kulture uljepšavanja i Frizerski salon Frizeraj (Staro Čiće), u suradnji sa J Beverly Hills zastupništvom u Hrvatskoj i J Beverly Hills Akademijom. Organizatori ističu kako je ovo prvi u nizu takvih i sličnih događaja koji su dio projekta Udruge za promicanje kulture uljepšavanja, koja ima u cilju održavanjem stručnih seminara i radionica promovirati strukovno obrazovanje za zanimanje frizer, kao pametno, moderno, inovativno, te osvijestiti značenje izvorne kulture promicanjem Turopoljske kulturne baštine kroz tradicijske frizure.

Posebno ističemo, da se na seminar dolazi isključivo sa pozivnicom i gosti su isključivo frizeri vlasnici frizerskih salona iz cijele Hrvatske, te renomirani frizeri Velike Gorice, članovi skupštine i sekcije frizera Velika Gorica.