Prijava

Vaša prijava

Skupština NK Turopolje – Seniori zakazali


Najstariji nogometni klub na području Velike Gorice NK Turopolje (osnovan 1924. godine) za sve članove i one kojima je klub u srcu održao je u subotu 28. siječnja redovnu godišnju Izvještajnu sjednicu Skupštine. Na samom početku predsjednik kluba Tomislav Mihanić pozdravio je sve prisutne, a nakon što je utvrđeno kako skupština ima kvorum, nastavljeno je sa dnevnim redom. Sjednica skupštine prošla u pozitivnom ozračju gdje su sve odluke donešene jednoglasno.

 
Jedino što zabrinjava članove kluba je jesenski poredak momčadi seniora koja je zasjela na posljednjem mjestu, doveden je novi trener Neven Andrišević koji se također obratio skupštinarima. Nadamo se da će ovim korakom Turopolje krenuti prema boljim vremenima.
Prije nego je krenulo zajedničko druženje, svojim su govorima ovu Skupštinu uveličali tajnik NS Velika Gorica Stjepan Petrac, predsjednik Mjesnog odbora Mihanić, dogradonačelnik Velike Gorice Ervin Kolarec i dožupan Zagrebačke županije Rudolf Vujević, a nazočnošću predstavnici vatrogasaca, ribičkog i belot kluba iz Turopolja te gosti iz prijateljskih klubova Mraclina, Poleta, Dinamo Hidrela, Turopoljca, Mladosti iz Obrezine i Bune.

 

galerija fotografija