Prijava

Vaša prijava

Dvojica novih napadača od danas u Gorici


Napadač Mario Rašić od danas je novo ime na popisu trenera Gorice Damira Milinovića. Rašić je u sezoni 2012/13 bio najbolji strijelac Hrvatskog Dragovoljca koji se te godine vratio iz II u I HNL. Rašić dolazi u Goricu iz bugarskog kluba Neftochimik Burgas 1962 koji se natječe u prvoj ligi Bugarske.

16.04.2014., Zagreb – MAXTv Prva liga, 31. kolo, NK Hrvatski dragovoljac – HNK Hajduk. Mario Rasic. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Danas u zračnu luku dr. Franjo Tuđman u Zagrebu točno u podne slijeće i reprezentativac SAD-a Alfred Koroma koji će se priključiti Gorici na popodnevnom treningu. Koroma je igrao za SAD na svjetskom prvenstvu pod vodstvom proslavljenog njemačkog trenera Jürgena Klinsmanna.

Koroma će u slijedećih nekoliko dana odraditi treninge sa Goricom, a igrat će i u subotu u Zaprešiću protiv Intera, a do odlaska na pripreme u Međugorje u srijedu 08. veljače odlučit će se i definitivno ostaje li u Gorici. Utakmica protiv Intera trebala se igrati u Velikoj Gorici no na zahtjev kluba iz Zaprešića Inter i Gorica igrat će u subotu u Zaprešiću s početkom u 14:00 sati.


NK Mraclin kreće s pripremama

Državno Natjecanje iz geografije