Prijava

Vaša prijava

Lopovi počeli ordinirati i u Domu zdravlja


U kakvoj se konfuznoj situaciji nalazi naše društvo najbolje govori nedavni bizarni događaj, koji se dogodio 30. siječnja između 3 i 4 sata ujutro. Naime, četvorica mladića iskoristila su zauzetost i nepažnju medicinskog osoblja hitne medicinske pomoći u Velikoj Gorici kako bi iz ordinacije ukrali medicinsku torbu. U njoj su se nalazila medicinska oprema vrijedna oko dvije tisuće kuna.

Gorička policija uspješno je riješila slučaj i pronašla počinitelje. ”Jučer smo proveli kriminalističko istraživanje na četvoricom hrvatskih državljana, od kojih je jedan sa zagrebačkog područja, a trojica s goričkog područja”, rekao je Niko Kuzmanović iz Policijske postaje Velika Gorica.

Ukradena medicinska oprema pronađena je kod trojice mladića iz Velike Gorice, a protiv 26-godišnjaka, 22-godišnjaka, 21-godišnjaka i 20-godišnjaka policija će podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

UŠETAO U ORDINACIJU I POKUŠAO UKRASTI NOVČANIKE

Jučer između 7,20 i 7,40 sati na meti lopova našle su se dvije djelatnice Doma zdravlja u Velikoj Gorici. Kradljivac je iskoristio njihovu odsutnost i ušao u ordinaciju te pokušao ukrasti njihove novčanike, ali na svu sreću naišao je netko od osoblja. Lopov je u strahu odbacio novčanike i pobjegao u nepoznatom smjeru.