Prijava

Vaša prijava

Gorica II i Sutla podijelili bodove u prijateljskoj utakmici


Gostima je to bila prva pripremna utakmica a trener Gorice II Vidak i dalje vodi momčad nekompletnu spram jesenskog dijela prvenstva u JŽNL. Kod Sutle se primjećivao nedostatak snage i svježine ali gosti su hendikep nadoknađivali iskustvom i taktičkom kvalitetom. U 6. minuti najbolji na terenu Tomislav Leskovar odlično je dubinski proigrao leđima golu okrenutog Martina Hruševara koji si je u primanju lopte majstorski namjestio na udarac iz okreta i vratar Kamenjaševiš nije mogao ništa pa je bilo 0:1. Za 1:1 u 32. minuti korner je s lijeva izveo vrlo dobri Povoljnjak, glavom je povratnu odigrao Šoštarec a Ivan Krpečanec izbliza lako poentirao. Prigoda za još pogodaka je bilo i to više na strani Gorice. Gosti su pokušavali iz kontri obično dugim loptama na neugodnog brzanca Hruševara ali mreže su se zatresle tek dva puta.

04.02.2017. Velika Gorica – U prijateljskoj utakmici u Velikoj Gorici Gorica II i Sutla su podijelili bodove. foto: Mato Paviša/cityportal.hr

Prijateljska nogometna utakmica
GORICA II –  SUTLA 1:1

Velika Gorica,  gradski stadion, igralište s umjetnom travom. Igrano u subotu 4. veljače 2017. u 10:00 sati. Gledatelja 20. Sudac: Bratković (Velika Gorica).

STRIJELCI: 0:1-Hruševar (6), 1:1-Krpečanec (32).

GORICA II: Kamenjašević, Božić, Raić, Šoštarec, Matić, Tadić, Povoljnjak, Desput, Zubak, Roginić, Krpečanec (još su igrali: Zekić, Grgić, Smolković, Šegota, Cvetnić, Berger, Vrban).
TRENER: Perica Vidak

SUTLA: Galić, Karamatić, Olover, Marko Pažin, Jakovina, Mat. Vorih, Mar. Vorih, Hruševar, Orsag, Remenar, Leskovar (još su igrali: Kovač, Špiler, Rašić, Beluhan, Gašparinčić).
TRENER: Marijan Pažin