Prijava

Vaša prijava

Boris Marković novi je predsjednik Jelačića


U subotu 4. ožujka u klupskim prostorijama uz igralište županijskog prvoligaša Bana Jelačića u Vukovini održana je izvještajna ali i izborna sjednica Skupštine kluba.

Dogradonačelnik Ervin Kolarec (lijevo) bio je nazočan Skupštini Jelačića u Vukovini. Foto: Nikica Topić/cityportal.hr

Novi predsjednik je Boris Marković, dopredsjednici Damir Rogan i Tomislav Čižmarević, tajnik Mario Karapandžić, uži članovi Uprave Josip Matejčić, Tomislav Pedišić, Mario Karaula, Tomislav Mahin, Igor Vuksanović, Nedžat Dautović i drugi.

Damir Rogan, Boris Marković i Tomislav Čižmarević uže su vodstvo Jelačića iz Vukovine. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

“Skupština je održana u pravom sportskom ozračju u nazočnosti predstavnika svih Udruga koje djeluju u Vukovini što pak potvrđuje zajedništvo mještana u nastojanju razvoja kvalitete društvenog života. Od gostiju moraju se izdvojiti predstavnici grada Velike Gorice dogradonačelnik Ervin Kolarec, Krešimir Ačkar, predsjednik NSVG Željko Mihalj, nogometni instruktor Središta Stjepan Grđan i drugi. U Jelačiću se planira u bližoj budućnosti povratak seniora u Jedinstvenu županijsku ligu i nastavak uspješnog rada škole nogometa koji je na zavidnoj razini. Kroz dan održavanja Skupštine sve selekcije mladeži Jelačića odigrale su utakmice na našem terenu protiv svojih vršnjaka iz drugih klubova a dan kasnije u nedjelju igrali su i seniori protiv susjeda iz Turopolja”- otkrio je događanja za vikend u Banu Jalačiću iz Vukovine novi dopredsjednik Tomislav Čižmarević.