Prijava

Vaša prijava

VIDEO Kimona i cvijeće od gradonačelnika za velike sportske uspjehe


Kimona i cvijeće kao znak zahvalnosti za uspjehe koje su postigli, dobili su danas od gradonačelnika Velike Gorice mladi sportaši Karate kluba Velika Gorica, Ines Grdenić, Kristijan Obrazović i Igor Vrban.

“Uspješnim mladim sportašima danas smo iskazali poštovanje i zahvalnost za ono što su napravili na svim razinama svojih natjecanja. Drago nam je kad se osvoji bilo koja medalja ili pehar. Gdje god se osobno postavi jedan uspjeh, onda je to i uspjeh našega grada. Mislim da mi doista dokazujemo da smo pravi sportski grad“, rekao je gradonačelnik Dražen Barišić i zaželio sportašima još mnogo uspjeha.

07.03.2017. Velika Gorica – Karatisti na primanju kod gradonačelnika. Foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

“Ovo je jako bitno za klub, a Karate klub Velika Gorica je u posljednjih četiri godine osvojio ukupno šest europskih i svjetskih medalja što je izniman uspjeh”, istaknuo je trener Goran Živković.

S Prvenstva Hrvatske za seniore i seniorke Ines Grdenić je u Goricu donijela brončanu medalju u kategoriji do 50 kilograma. Bilo je to njeno prvo seniorsko državno prvenstvo, čime je uspjeh još veći.

“Jako sam zadovoljna, ali naravno da uvijek može bolje i trudit ću se još više da osvojim i to zlato jer mi je to cilj. U ovo je uloženo jako puno truda i uvijek se trud isplati, pa se tako isplatila i ova bronca. Uvijek imam vjeru u sebe, ali falilo je malo sportske sreće i još malo više treninga, ali potrudit ću se to nadoknaditi”, ispričala je Ines.

07.03.2017. Velika Gorica – Karatisti na primanju kod gradonačelnika. Foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

Veliki sportski uspjeh postigao je i Igor Vrban koji je osvojio broncu na Europskom prvenstvu, a danas je u povodu toga od gradonačelnika na poklon dobio kimono.

“Zadovoljan sam ovim uspjehom, iako sam očekivao da ću ući u finale, ali ponovio sam isti uspjeh kao i prošle godine. Polufinale je bilo teško i ponestalo mi je snage”, ispričao je Vrban.

“Koliko god treninga imaš uvijek je taj dan kako ti se zalomi i kako taktički odradiš sebi u glavi. Uvijek je bitno da dođeš s ciljem da si najbolji i ja sam imao taj osjećaj i već sam se vidio tamo, ali problem je što nikada ne možeš znati i moraš biti spreman na poraz i znat ga prihvatiti”, priznao je Kristijan kojemu je ipak nedostajalo malo sportske sreće da se s Europskog prvenstva vrati s medaljom.