Prijava

Vaša prijava

Odbojkaški klub Gorica osvojio drugu ligu


Gorički odbojkaši pobjedom od 3:0 nad gostima iz Petrinje osvojili su naslov prvaka 2. nacionalne odbojkaške lige – centar. Iako su u 15 utakmica doživjeli samo jedan poraz, Goričani su tek u zadnjem kolu osigurali prvo mjesto.

Znali su domaćini da im samo pobjeda u ovom susretu osigurava prvo mjesto na tablici, iako treba reći kako bi i u slučaju poraza mogli osvojiti prvo mjesto pod uvjetom da se poklope neki drugi rezultati.

foto: OK Gorica

„Sretni smo zbog pobjede i osvajanja prvenstva. Ostaje žal za izgubljenom utakmicom protiv Mladosti, no jednostavno su u tom trenutku bili bolji od nas. Čestitao bih svojim igračima za trud i energiju koju su uložili u osvajanje Druge lige. Slažem se da imamo kvalitetu za viši rang natjecanja i nadam se da će to prepoznati i ljudi koji odlučuju o raspodjeli sredstava za sportske klubove u Velikoj Gorici“, poručio je nakon utakmice trener Ivan Šulc.

Usprkos prelijepoj sunčanoj nedjelji i terminu prikladnijem za odmaranje od dobrog roštilja i hladne pive, navijači su u velikom broju pohodili susret protiv sportskih protivnika iz Petrinje. Osim pobjedom, nagrađeni su i majicama kluba.