Prijava

Vaša prijava

Gorička policija uhvatila počinitelje provala u dvije benzinske postaje


Policijski djelatnici Policijske postaje Velika Gorica u suradnji s kolegama iz Policijske uprave karlovačke i sisačko-moslavačke razriješila je slučajeve dvije provale u benzinske postaje na području Velike Gorice. Za počinjenje ovih djela osumnjičena su trojica muškaraca s područja Karlovačke županije. Ova grupa 4. kolovoza provalila je u Ininu benzinsku postaju u Mlaki, a 9. prosinca u postaju „D Plus“ u Ogulincu i oštetila ova poduzeća za više od 14 tisuća kuna.

Gorička policija intenzivno traga i za dvojicom muškaraca s područja Vukovarsko-srijemske županije koje sumnjiči za pokušaj provale u obiteljsku kuću u Gradićima. Naime, 5. travnja u 10,20 sati 28-godišnjak i 25-godišnjak pokušali su provaliti u dom 57-godišnjeg Gradićanina, ali su iz nepoznatog razloga odustali.

U tijeku je i očevid pokušaja provale u Stanicu za otkup sekundarnih sirovina „King Metal“ u Sisačkoj ulici. Nepoznati lopov noćas je obio dvorišna vrata centra i ušao u dvorište, ali iz njega ništa nije otuđio. Policija traga za počiniteljem.