Prijava

Vaša prijava

Grad pozvao poduzetnike i OPG-e da se predstave na prvom Zrakoplovnom danu u Velikoj Gorici


Manifestacija AIRVG2017 – Zrakoplovni dan u Velikoj Gorici obilježit će početak provođenja projekta “Velika Gorica – Grad Zrakoplovstva“. Pista ZTC-a u Sisačkoj ulici tako će 13. travnja ugostiti aeromiting i izložbu aviona, a Zrakoplovno-tehnički centar, partner Grada na projektu, otvorit će svoja vrata posjetiteljima. Osim prezentacije aviona, organizatori su pripremili i sajamski dio manifestacije te gastronomski i zabavni program.

Upravo je zato Grad Velika Gorica uputio Javni poziv izlagačima koji žele sudjelovati na manifestaciji da se prijave. Rok je 21. travnja.

“Sajamski dio manifestacije uključuje izlagače s područja Velike Gorice, izlagače tematski vezane uz djelatnosti zrakoplovstva. U ugostiteljskom dijelu manifestacije prioritet u prijavi imaju ugostitelji s područja Velike Gorice. Upravni odjel izvršit će odabir izlagača sukladno raspoloživom kapacitetu izlagačkog prostora. Sve ostale informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za poduzetništvo, investicije i fondove EU”, kažu iz Grada.