Prijava

Vaša prijava

I vi možete pomoći u ozelenjavanju Velike Gorice


Grad Velika Gorica u suradnji s udrugama Društvo za oblikovanje održivog razvoja (DOOR), ODRAZ – Održivi razvoj zajednice, Zelena mreža aktivističkih grupa i Udrugom gradova organizira seminar i druženje s ciljem zajedničkog osmišljavanja sadržaja na javnim gradskim prostorima.

Na seminaru koji će se održati 20. travnja u Pučkom otvorenom učilištu od 10 sati, predstavit će se građanske inicijative velikogoričkog kraja koje rade na poboljšanju života u lokalnoj zajednici kroz bolje korištenje prirodnih resursa, kao što je uređenje zapuštenih ili nekorištenih javnih zelenih površina ili obnova starih drvenih kuća.

Sudionici će kroz grupni rad razraditi moguće modele organiziranja zajednice za postizanje ciljeva građanskih inicijativa u suradnji sa Gradom Velika Gorica. Seminar se organizira u sklopu obilježavanja Dana planete Zemlje.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno. Radi ograničenog broja sudionika Grad poziva sve zainteresirane da svoje sudjelovanje, uz naznaku imena i prezimena, prijave najkasnije do 18. travnja putem e-maila daniel.rodik@door.hr