Prijava

Vaša prijava

Članovi HDZ-a družili se s Goričanima ispred Tržnog centra


Ni kišno prijepodne nije spriječilo HDZ-ovce da Goričane daruju uskršnjim pisanicama povodom najvećeg kršćanskog blagdana. Akciju su zajednički organizirale Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Zagrebačke županije i Grada Velike Gorice.

„Želja nam je da s našim sugrađanima proslavimo naš najveći kršćanski blagdan Uskrs. Malo nam vrijeme ne ide na ruku, ali i kiša je dar Božji. To ćemo tako shvatiti i neće nas omesti da se družimo s Goričanima“, rekla nam je Nataša Hader, dopredsjednica Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Zagrebačke županije.

15.04.2017. Velika Gorica – Dijeljenje pisanica HDZ. foto: Anes Šuvalić, cityportal.hr

S građanima su se ispred Tržnog centra družili i kandidati HDZ-a za goričkog gradonačelnika i župana Zagrebačke županije, Dražen Barišić i Vladimir Bregović.

„Svim Goričanima i stanovnicima Zagrebačke županije želim puno mira, sreće i veselja. Poslije Uskrsa čeka nas veliki posao na lokalnim izborima. Očekujem široku potporu građana koji žele bolje našoj županiji. Želimo uvesti besplatne udžbenike za sve osnovnoškolce u našoj županiji, standard koji će biti isti onome u Gradu Zagrebu, upravljati županijskim projektima iz Zagrebačke županije te za sve to iskoristiti sredstva Europske unije“, poručio je Vladimir Bregović, kandidat HDZ-a za župana Zagrebačke županije.

15.04.2017. Velika Gorica – Dijeljenje pisanica HDZ. foto: Anes Šuvalić, cityportal.hr

Počinje Jurjevski sajam knjiga

Petek na Gorice: sudjelovali mali poduzetnici 4.b razreda