Prijava

Vaša prijava

Klas u svemu bolji od Laduča


Klas je i u susretu protiv šestoplasiranog Laduča pokazao da se može bez većih problema nositi s momčadima iz vrha poretka. Mičevčani su od početka igrali agresivno, u obrani beskompromisno, tako da ”sitni vez” momčadi Laduča nije prolazio.

Vodstvo domaćih inicirano je na polovici gostiju prekršajem i slobodnim udarcem kapetana Gorana Fišera. Lopta je upućena u dubinu šesnaesterca na koju je krenuo vratar Karlo Lopatić, nije bio dovoljno brz za Matiju Mihalja koji je udarcem glavom sproveo loptu u mrežu. Gosti su ostali bez prave šanse u prvom poluvremenu, komplicirali su i gubili se u suvišnim kombinacijama.

15.04.2017. Mičevec – NK Klas – NK Laduč. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Nakon odmora momčad gostiju imala je prividnu inicijativu, izvela je dva-tri kornera bez prave opasnosti za domaća vrata. Kada su gosti otvorenije krenuli u napad, sijevnula je najljepša akcija na utakmici za povećanje prednost domaćih. Na desnoj strani u 63.minuti izigrana je brzim nizom duplih pasova gostujuća obrana, Fišer je perfektnim pasom gurnuo u mat poziciju Stjepana Marinčevića, koji preko vratara zabija loptu u suprotne rašlje za 2:0. Bila je to akcija iz nogometnih udžbenika!

Laduč je samo tri minute kasnije smanjio na dosta s(p)retan način nakon udarca iz kute i nastale gužve, lopta se iznenada našla u mreži. Međutim, pobjeda domaćih nije bila ugrožena, obrana je djelovala sigurno, a Mihalj i Antonio Kundih izlazili su redovito kao pobjednici u duelima za visoke lopte.

Jedinstvena županijska nogometna liga – 24. kolo
NK Klas – NK Laduč 2:1 (1:0)
Mičevec. Igralište Klasa. Gledatelja 80. Subota, 15.04.2017., 16:30 sati. Sudac: Tomislav Okroša (Zagreb). Pomoćnici: Davor Jukić (Vrbovec) i Gordana Katušić (Gradec). Delegat: Ivica Mađer (Obedišće). Strijelci: 1:0 – Mihalj (25), 2:0 – Marinčević (63), 2:1 – Z. Đeno st. (63).

KLAS: Slavujević, Butković, Devedžić (od 54. Gusak), Kundih, Marinčević, J. Tadić, Fišer (cap.), F. Bedeković (od 77. Barukčić), J. Celčić, Bubalo, Mihalj. Trener: Igor Barukčić

LADUČ: Lopatić, Nikolić, Anđelić (cap.), Salija (od 46. Z. Đeno ml.), Ištuk Bjelobradić, Šoštarić, I. Đeno, Z. Đeno st., Matejaš (od 76. Lenić), Štok. Trener: Davor Debogović