Prijava

Vaša prijava

Poletu možda spasonosna tri boda


U dobroj i do kraja neizvjesnoj utakmici Polet je upisao tri boda. Dominirali su Buševčani u prvih 45 minuta i redali prigode. Zlodi je u 14. minuti zakasnio na ubačaj Zagorca, ovaj je u 20. pucao iz dobre situacije silovito malo iznad grede a dvije minute potom vratar Škof skrenuo mu je pokušaj u korner. Opasan je bio i udarac Sučića (26) te Tičarića (31) a onda su Buševčani poveli 1:0. Uz raspoloženog Ivana Landeku ponajbolji kod domaćih imenjak mu Zagorec izveo je korner na drugu vratnicu, Škof je zaplivao u nepoznato a stoper Marko Tičarić glavom poslao loptu u suprotni donji kut za veselje Buševčana.

Ponajbolji kod Poleta dva Ivana Landeka i Zagorec. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

Imao je u 53. minuti Zagorec i pogođenu vratnicu a u nastavku akcije Marijo Pejak odapeo je silovito volej zamalo iznad grede. Samo dvije minute kasnije Ivica Sučić gađao je kut a vratar Škof paradom je obranio. Zatim su opasno počeli prijetiti dobri i vrlo korektni gosti iz Mača u Zagorju. U 57. minuti vratar Šoić srušio je u naletu Benčića a onda majstorski obranio udarac Blagecu sa 11 metara. Imao je golman domaćih Petar Šoić još nekoliko bravuroznih intervencija posebno kada je u 72. minuti izvukao neugodnu loptu Vuice ispod grede.

Mariju Stupariću se ukazuje pomoć. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

U 75. minuti nakon kontre Zagorec je pucao u blok za korner kojeg je sam i izveo a otpadak Robert Zlodi je pospremio pod gredu i bilo je 2:0. Dobri Zagorci se nisu predavali i onda konačno u 90. Miroslav Blagec dobro uposlen niskim udarcem smanjio je zasluženo na 2:1 ali za nešto više nije bilo vremena.

Trener Mača Željko Deak prije poznati nogometaš. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

 

POLET (B) – GAJ MAČE: 2 – 1
BUŠEVEC SRC Zvrnik. Igrano 23. travnja 2017. od 17 sati. Gledatelja 100. Sudac: Tomislav Jurinčić. Pomoćnici: Ivan Rešetar (oba iz Samobora) i Fabijan Šekerija (Velika Gorica). Četvrti sudac: Davor Bertol (Zagreb). Delegat: Zlatko Petrac (Velika Buna).

 
STRIJELCI: 1:0-Tičarić (35), 2:0-Zlodi (76) 2:1-Blagec (90).

 
POLET (4-2-3-1): Šoić -Župetić, Tičarić, Sovina, Stuparić (od 88. Robić-)-Landeka, Sremić (od 89. Blažinić)-Pejak, Sučić (od 90. Josić-), Zagorec (od 83. Brajković-)-Zlodi.
TRENER: Damir Hruškar

 
GAJ MAČE (4-2-3-1): Škof -Vojaković, Kralj, Krpanec, Jurina-Galić (od 60-Haban), Trčak (od 34. Kuharić)-Benčić, Hmelina, Blagec-Vujica.
TRENER: Željko Deak

 
IGRAČ UTAKMICE: Petar Šoić