Prijava

Vaša prijava

Luka Smoljo pogotkom Dinamu priskrbio sebi epitet igrača kola


Prvenstva u svim ligama odmiču, a u izboru Cityportala za najboljeg igrača Turopolja za sezonu 2016/17, oni vodeći ostali su ukopani bez pomaka. Igor Hajduk iz Turopoljca (49 bodova) izgleda još uvijek posti kao i ostali Kučani kojima titula prvaka je sada upitna jer Rugvica puše za vrat samo s bodom zaostatka.

Udarnik je zaustavljen u Strmcu Samoborskom (poraz 1:2) jer između ostalog nedostaje i ozlijeđeni Kristijan Brčić (41 bod). Gorica je pobijedila modre nade iz Maksimira ali umjesto Benjamina Tatara (28 bodova) gol odluke zabio je Luka Smoljo i kao igrač utakmice dobiva 10 bodova Cityportala. Polet je u Buševcu osvojio tri izuzetno važna boda u boju za ostanak u ligi a vratar Petar Šoić kod 1:0 obranio je kazneni udarac a i za ostale bravure na golu ide mu 8 bodova.

Nakon posrtanja u Ivanić Gradu mlada momčad Gorice II dobila je doma sigurno Rakovec 3:0 a Domagoj Desput igrač utakmice dobiva 6 bodova. Jelačić je nakon sjajne pobjede u Kuču odigrao efikasno i protiv imenjaka iz Banovog 7:0 a tri je sprašio neuništivi Joža Matejčić za 5 bodova. Sličnu putanju ima(la) i Meštrica. Najprije je sredila u Novom Čiču dinamovce 3:1 a onda doma i Slogu 5:1 a za tri gola dečkima iz Križa Filipu Mateku idu 4 boda.

10 bodova – Luka Smoljo (Gorica)
8 bodova – Petar Šoić (Polet)
6 bodova – Domagoj Desput (Gorica II)
5 bodova – Josip Matejčić (Ban Jelačić)
4 boda – Filip Matek (Meštrica)

smoljo


15. dječje igre - Međunarodni dječji folklorni festival