Prijava

Vaša prijava

Moja poduzetna Hrvatska za vikend stiže u Veliku Goricu


Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova Moja poduzetna Hrvatska 13. svibnja dolazi u Veliku Goricu. Manifestacija pokušava omogućiti poduzetnicima, malim obrtnicima i OPG-ovima da svoje proizvode predstave direktno kupcima, a upravo će oni na štandovima u goričkom Tehničko-zrakoplovnom centru od 10 do 19 sati pokazati svoje proizvode.

“Ideja naše manifestacije je da povežemo Hrvatsku, da omogućimo ljudima iz Dalmacije da svoje proizvode pokažu na kontinentu i obrnuto. Vidjet ćete puno domaćih proizvoda iz cijele Hrvatske. Poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ima je važno da ostvaruju direktan kontakt sa svojim kupcima i mogu ih zainteresirati za svoje proizvode, bilo da se radi o drvenim igračkama ili pršutu, a štandove na kojima izlažu ne plaćaju”, rekao je Vladimir Nišević, glavni urednik Poslovnog dnevnika.

Posjetitelje festiva očekuje i kulinarski show Branka Ognjenovića, a svi okupljeni besplatno će moći kušati što je pripremio. Ivan Zak nastupit će u večernjim satima, oko 21 sat, na Trgu Stjepana Radića.

Projekt Moja poduzetna Hrvatska već drugu godinu zaredom organiziraju Poslovni dnevnik, Večernji list i 24sata.