Prijava

Vaša prijava

HNS predstavio svoje kandidate za zamjenike gradonačelnika


U povodu Majčinog dana Velikogoričanke je darivao i HNS-ov kandidat za gradonačelnika Goran Beus Richembergh.

„Ove godine odlučili smo pokloniti nešto trajno i nešto što ima dodanu vrijednost. Članice Ženske inicijative HNS-a izradile su cvjetove od krep papira u nekoliko nijansi narančaste boje. Na taj način želimo zahvaliti svim ženama za sve napore koje čine kao majke bez kojih nas ne bi bilo“ izjavio je Beus Richembergh te dodaje kako su vrijedne članice izradile 700 cvjetova.

Ivana Dubovečak i Pero Josipović kandidati za zamjenike gradonačelnika

Prije ulične akcije, na konferenciji koja je održana u „Starom gradu“ predstavljeni su i kandidati za zamjenike gradonačelnika, kao i lista za Gradsko vijeće.

Ivana Dubovečak kandidatkinja je za zamjenicu gradonačelnika, a ukoliko dođe na tu funkciju, bit će zadužena za društvene djelatnosti.

13.05.2017. Velika Gorica – Goran Beus Richembergh predstavio svoje kandidate za zamjenike. Foto: Matea Brenčić/cityportal.hr

„Sredstva koja se izdvajaju za kulturu su vrlo mala i u prevelikom postotku se troše za hladne pogone, pa za kvalitetne kulturne programe ostaje jako malo prostora. Što se tiče ostalih segmenata, promjene su nužne i u predškolskom i osnovnoškolskom odgoju. U osnovnim školama nedostaju razne izvannastavne aktivnosti kao što su radionice informatike, robotike, kreativne radionice, debatni klubovi“ zaključila je Dubovečak.

Drugi kandidat za zamjenika gradonačelnika je Pero Josipović. Njegov resor bit će gospodarstvo i komunalne djelatnosti.

13.05.2017. Velika Gorica – Goran Beus Richembergh predstavio svoje kandidate za zamjenike. Foto: Matea Brenčić/cityportal.hr

„ Poduzetnička klima nije zadovoljavajuća i ona može biti puno bolja. Do nas svakodnevno dolaze prigovori poduzetnika i obrtnika kako su suočeni s velikim preprekama u gradskoj upravi koja je s 92 narasla na 190 zaposlenika, a ne pruža ništa bolji i veći veći servis nego što je to pružala do 2009. kad je imala 92 zaposlenih“ smatra Josipović.

Na listi za Gradsko vijeće 17 muškaraca i 14 žena

“Naša lista za gradonačelnika i zamjenike nosi broj 2, a naša lista za Gradsko vijeće broj 3. Od 31 kandidata na listi za vijeće, 17 je muškaraca i 14 žena. Mislim da smo rodnu osviještenost pokazali u najboljem mogućem svjetlu. Među našim kandidatima 27 je članica i članova HNS-a i četiri nestranačke osobe” dodao je Beus Richembergh.