Prijava

Vaša prijava

U odličnoj utakmici Vatrogasac bez milosti prema Turopoljcu


Lider prvenstva u 1. županijskoj ligi istok Turopoljac iz Kuča neplanirano je ostao bez tri boda protiv izrsnih susjeda iz Kobilića. Momčad suspendiranog trenera Jure Gavrana zaigrala je od samog početka bez kompleksa napadački i već do 9. minute bilo je 0:2.

14.05.2017. Turopoljac-Vatrogasac, 1. ŽNL Istok. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

Najprije je u 2. minuti Muhić precizno odigrao naprijed za Novaka, ovaj je uspio sačuvati loptu i proslijediti do Dilberovića koji je iz drugog pokušaja uspio ubaciti loptu u mrežu uz veliku pomoć domaćeg vratara Lučića. Za 0:2 Novak je pogodio topovski nakon asistencije Matanovića. Imali su odlični Kobilinci prigoda i za treći gol a kada nisu zabili oni, jest domaći golgeter Igor Hajduk dva u 34. i 38. minuti za 2:2 na poluvremenu.

 

Očekivao se nakon odmora nastavak pritiska Kučana jer njima su bodovi neophodni za titulu prvaka ali opet su terenom zagospodarili gosti i zabili tri za redom i to kakva!

 

14.05.2017. Turopoljac-Vatrogasac, 1. ŽNL Istok. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

Najprije je vratar Lučić bez potrebe na travu složio Matanovića za kazneni udarac a Jurica Čumpek ne griješi sa 11 metara i bilo je 2:3 u 48. minuti. Ubrzo zatim Vatrogasac je imao slobodnjak na 17 metara i dok su se Kučani dogovarali što napraviti, Grilec je lukavo s mjesta poslao loptu u mrežu zbunjenih igrača Turopoljca koji nisu tražili vrijeme za postavljanje živog zida od odličnog 21-godišnjeg suca Marija Stanića iz Dugog Sela koji je imao kontrolu i zaradio pohvale.

 
Za 2:5 u 66. minuti najbolji na terenu Matanović snažnim udarcem sa distance povećao je vodstvo gostiju na iznenađujućih čak tri razlike. Do kraja zbunjeni, neorganizirani i pomalo šokirani igrači Turopoljca uspjeli su tek smanjiti na 3:5 a zabio je tko drugi nego Igor Hajduk.

14.05.2017. Turopoljac-Vatrogasac, 1. ŽNL Istok. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

Nakon utakmice igrači Vatrogasca žestoko su proslavili pobjedu zajedno sa svojom navijačkom skupinom Browing koja 90 minuta nije prestala uz bubnjeve navijati. Kobilinci su nastavili slaviti gromoglasnom pjesmom i u svlačionici a onda i u trećem poluvremenu.

 

Pod dojmom odlične utakmice moramo još spomenuti odličan travnjak igrališta u Kuču, prekrasan čitavi nogometni objekt i okoliš kojeg se ne bi posramili ni klubovi renomiranijih liga, korektnost suparnika, lijepo popunjeno a bučno gledalište i svakako je vrijedilo doći u Kuče. Bila je to nogometna priredba koja vraća vjeru u najvažniju sporednu stvar na svijetu a radi se tek o šestom rangu Hrvatskog nogometa.

14.05.2017. Turopoljac-Vatrogasac, 1. ŽNL Istok. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

TUROPOPOLJAC – VATROGASAC (K): 3 – 5
KUČE ŠRC Kuče. Igrano 14. svibnja 2017. od 17 sati. Gledatelja 150. Sudac: Mario Stanić. Pomoćnici: Ivica Bergovac i Dario Pranjić (svi iz Dugog Sela). Delegat: Zlatko Petrac (Velika Gorica).
STRIJELCI: 0:1-Dilberović (2), 0:2-Novak (9), 1:2-I. Hajduk (34), 2:2-I. Hajduk (38), 2:3-Čumpek (48-11m), 2:4-Grilec (54), 2:5-Matanović (66), 3:5-I. Hajduk (78).

 

TUROPOLJAC (4-4-2): M. Lučić (od 57. Zagorac)-Fabijančić (od 46. Cavrić), Bušić, F. Hajduk, T. Jakovljević-V. Lučić, Šestok, Šejić, Milatović-I. Hajduk, Guduraš.
TRENER: Vlado Horvat

 
VATROGASAC (4-4-2): Krvarić-Ivkić, Čavar (od 82. Vodelšek), Čumpek, Muhić-Grilec (od 65. Lihtar), Kontić (od 88. Sudar), Matanović, K. Barišić-Novak (od 74. Mišković), Dilberović (od 46. Šošić).
TRENER: Juro Gavran