Prijava

Vaša prijava

Kino Gorica donosi Reviju „Može i bez Hollywooda“


U sklopu Revije „Može i bez Hollywooda“ od četvrtka do srijede možete pogledati filmove koji nisu nastali u američkoj tvornici snova. Projekcije će se održavati svaki dan od 19 sati. U četvrtak će biti prikazana drama „Ja, Daniel Blake“ Kena Loacha, a petak „Samo je kraj svijeta“ Xaviera Dolana, u kojem glavne uloge tumače Nathalie Baye, Vincent Cassel i Marion Cotillard.

U subotu će biti prikazana iransko-francuska koprodukcija „Trgovački putnik“ Asghara Farhadia. Nedjelja je rezervirana za komediju „Truman“ Cesc Gay-a.

Ponedjeljak donosi rumunjsku dramu „Matura“ čiju režiju potpisuje Cristian Mungiu, a glavne uloge tumače Adrian Titieni, Maria-Victoria Dragus. U utorak možete pogledati danski ratni krimić „Rat“ Tobiasa Lindholma, a u srijedu dramu „Kapetan fantastični“ Vigga Mortesena u kojoj glavne uloge tumače Viggo Mortensen, Frank Langella i Kathryn Hahn.

U istom periodu od 21 sat možete pogledati nastavak kultnog filmskog serijala Alien pod nazivom Savez. Režiju potpisuje Ridley Scott, a glavne uloge tumače Michael Fassbender, Katherine Waterston i James Franco.


4. mjesto na poludržavnom natjecanju iz košarke

Mlade rukometašice U-15 Udarnika među osam najboljih u Hrvatskoj !