Prijava

Vaša prijava

Udarnik osigurao i titulu prvaka MŽNL


Kurilovčani su još ranije osigurali ulazak u 3. HNL a u subotu 20. svibnja 2017. novom pobjedom 2:0 nad Dinamom iz Obreža, dva kola prije kraja prvenstva, i teoretski su prvaci Međužupanijske lige središte.

20.05.2017. VELIKA GORICA SRC Kurilovec, MŽNL, 28. kolo. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

Veliki uspjeh je tim upečatljiviji jer je Udarnik zasjeo na prvo mjesto već nakon prvog kola i više ga nije ispuštao do kraja. Protiv dinamovaca momčad Damira Biškupa odradila je posao rutinski bez previše ulaganja u trijumf. Komocijom su domaći mogli dobiti i po prstima jer Obrežani nisu loša nogometna družina koja je znala i mogla itekako zaposliti vratara Domagoja Kranjčeca.

 

Imao je u 24. minuti Mandir zicer ali Kranjčec je još jednom dokazao da je odličan golman kao i kasnije u nekoliko situacija dok je u očaj dovodio dobre goste. U 52. minuti Kocijan je pogodio i stativu. Udarnik je poveo 1:0 u 36. minuti nakon kombinacije Džaje i asistenta Stojića a Nikola Brajko je malo iskosa desno topovski pogodio bliže rašlje nemoćnog u toj situaciji inače dobrog golmana Turčića.

20.05.2017. VELIKA GORICA SRC Kurilovec, MŽNL, 28. kolo. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

Za 2:0 pet minuta kasnije majstor Ante Džaja je dubinski podvalio Pralasu za zicer i nisko oštro upućena lopta zabila se u mrežu. Kod Kurilovčana su priliku dobili i juniori Petar Krasnić i Filip Gršić te ostavili sjajan utisak. Udarnik je ozbiljnije slavlje ostavio za posljednje kolo kada na SRC Kurilovec gostuju Ponikve.

 

 

UDARNIK-DINAMO (OO) 2:0
VELIKA GORICA SRC Kurilovec. Igrano 20. svibnja 2017. od 17.30. Gledatelja 100. Sudac: Branko Lafter (Jastrebarsko). Pomoćnici: Štefo Bičanić (Dugo Selo) i Fabijan Šekerija (Velika Gorica). Četvrti sudac: Zlatko Iličić (Dugo Selo). Delegat: Dario Kušan (Zabok).

 
STRIJELCI: 1:0-Brajko (36), 2:0-Pralas (40).

 
UDARNIK (4-2-3-1): Kranjčec-Krasnić (od 81. Zlodi), Ladović, Skrbin, Maričević-Stojić, Mihanović (od 63. Gršić)-Brajko, Džaja, Ramljak (od 67. Grdenić)-Pralas.
TRENER: Damir Biškup

 
DINAMO ODRANSKI OBREŽ (4-4-2): Turčić-Karlović, Dejak, Leskovar, Bojčić-Janječić, Cimeša, Celiček, Pajdić (od 60. Smolčić)-Mandir, Matak (od 46. Kocijan).
TRENER: Željko Pavković

 
IGRAČ UTAKMICE: Ante Džaja


Gorica II katastrofalno porazila Klas

Državno Natjecanje iz geografije