Prijava

Vaša prijava

Stanovnici Općine Kravarsko podržali Vladu Kolarca sedmi put zaredom


Stanovnici Općine Kravarsko svoje povjerenje ponovno su poklonili dosadašnjem načelniku Općine Vladi Kolarcu. Za njega je glasalo 535 glasača ili njih 66,7 posto. Kolarec se na čelu Općine nalazi već 22 godine i ovo mu je sedmi mandat.

„Poštujem volju mojih sumještana i radim ono što im je najpotrebnije. Tu sam rođen, tu živim i volim ovaj kraj. Protekle četiri godine bile su najteže od osnutka Općine. Sanacija silnih klizišta koja su se pojavila naš su proračun opteretila za osam milijuna kuna, tako da smo morali odložiti neke važne projekte. Kad se sanira klizište to vam se ne vidi“, požalio nam se Kolarec.

Lista HDZ-a i HSU-a ostvarila je također dobar rezultat. Podržalo ju je 520 birača ili 66,32 posto pa će novi-stari načelnik moći računati na pomoć Općinskog vijeća u provedbi najavljenih projekata.

„Nastavljamo s izgradnjom dva društvena doma u Kravarskom Gladovcu i Čakancu te drvene kuće u Kravarskom Barbariću, a u tim objektima bit će smješteni Mjesni odbori. Očekujemo i završetak dječjeg vrtića, čime bi se riješio problem predškolskog odgoja u Kravarskom. Uz igrališta i društvene domove na području cijele Općine namjeravamo graditi i mala dječja igrališta, kako bi naši najmlađi sumještani imali adekvatan prostor za igru“, dodao je načelnik.