Prijava

Vaša prijava

Od Muzeja Turopolja do Odranskog ribiča na biciklu 11. put


HNS Velike Gorice organizira još jednu Turopoljsku biciklijadu. Ova, 11. po redu, vozit će se 28. svibnja. Start biciklijade je ispred Muzeja Turopolja u 10 sati, no biciklisti se trebaju prijaviti najkasnije 20 minuta prije, slijedi vožnja kroz Veliku Goricu, na zaobilaznicu do Rakarja, Kobilića i Bapča te u Lazinu do Novog Čiča. U Novom Čiču se skreće prema Jagodnom, gdje je nakon 14 kilometra odmorište.

“Nakon kraćeg odmora i osvježenja nastavlja se preko Ribnice do Čičke Poljane kojom se vozi skroz do nasipa da bi se onda prešla Odra preko novog mosta i s južne strane nakon 22 kilometra vožnje došlo do cilja u Odranskom ribiču gdje nas čeka vođeni program cijeli dan”, kažu iz HNS-a.

Biciklisti će dobiti majice i bon za ručak, a na odredištu se mogu uključiti u sportske igre. Ove godine igrat će nogomet, badminton i potezanje užeta, ili će se jednostavno moći odmarati na klupama pod suncobranima.

HNS-ovi primaju prijave i za turnir u beli i malom nogometu, a kako bi to učinili, zainteresirani se trebaju javiti na e-mail hnsgorica@gmail.com.

 


Odgođena matineja za umirovljenike

Vatrogasna vježba Donjeg Turopolja