Prijava

Vaša prijava

Turopolje dobiva još jednu biciklističku manifestaciju


Turopoljski zaljubljenici u biciklizam uskoro će dobiti još jednu biciklijadu. Naime, Udruga žena „Kuče“ 24. lipnja organizira 1. Kučku biciklijadu. Ova sportska manifestacija održat će se prema pravilima Hrvatskog biciklističkog saveza, a o sigurnosti sudionika brinut će medicinska ekipa i policija.

„Biciklijadom želimo podići svijest o tome kako je zdravlje najbitnije blago u životu čovjeka. Svake godine zbog nedovoljne tjelesne aktivnosti u svijetu premine tri milijuna ljudi. U organizaciji ove manifestacije uključit će se i ostale udruge iz našeg kraja te naši partneri“, poručili su organizatori.

Sudjelovati mogu svi bez obzira na dob. Sudionici stari 14 godina i mlađi moraju biti u pratnji odrasle osobe. U tijeku su prijave, a svi zainteresirani mogu se prijaviti ovdje.

Udruge žena „Kuče“ svojim djelovanjem i sportskim, društvenim i socijalnim aktivnostima nastoji pridonijeti boljitku svoje lokalne zajednice. Već godinama djeluju u svom mjestu i daju veliki obol u podizanju kvalitete života na ovom području.