Prijava

Vaša prijava

FOTO Promocija 65. broja lista ”Žir”


Predstavljanje ”Žira”, lista osnovnih škola Grada Velike Gorice i općina Pokupsko, Kravarsko i Orle, održano je na terasi slastičarnice i pizzerije Memy u srijedu, 31. svibnja. Urednica ”Žira” Mirjana Marković je u uvodu spomenula veliki broj učeničkih priloga i zahvalila se i učenicima i njihovim nastavnicima na uloženom trudu te želji da list izgleda odlično. Terasa je bila premala da primi sve učenike, nastavnike i roditelje. U ime domaćina, kao i uvijek, kratko se nazočnima obratio vlasnik pizzerije Memetali Zenuni Memy, višegodišnji sponzor ove manifestacije.

Najnovije izdanje ”Žira”, odnosno svoje radove čitalo je četrdesetak mladih autora iz 10 osnovnih škola (Eugena Kumičića, Eugena Kvaternika, Jurja Habdelića, Nikole Hribara, Slavka Kolara Kravarsko, Novo Čiče, Pokupsko, Šćitarjevo, Velika Mlaka i Vukovina), a glazbeni program izveli su učenici Umjetničke škole Franje Lučića. Nagrađeni su knjigama i kuponima za sladoled.

Po završetku promocije svi su pozvani u prostor slastičarnice i pizzerije na prigodni domjenak. Primjerak 65. broja ”Žira” učenici mogu u svojim školama dobiti za 6 kuna.

Galerija fotografija