Prijava

Vaša prijava

Vrlo dobra utakmica za kraj prvenstva


Za kraj prvenstva Klas i TOP odigrali su vrlo dobru i zanimljivu utakmicu, pogotovo u drugom poluvremenu. Obostrano otvorena igra obilovala je brzim akcijama, šansama, efektnim pogocima, promašenim (obranjenim) kaznenim udarcem.

U početnoj fazi Klas je propustio doći u vodstvo nerealiziranim zicerom Svena Butkovića i slabim završetkom dugog prodora Antonia Kundiha. Gosti su dva puta pogađali gredu s gornje strane, Matej Jukić u 18. i Antonio Tubikanec u 45. minuti.

Nakon odmora Mičevčani u 49. imaju veliku prigodu za vodstvo kada Mihael Celčić u nezadrživom sprintu izlazi pred vratara koji nogom spašava svoju mrežu. Ipak, raspoloženi Celčić postiže prekrasan pogodak za vodstvo domaćih kada je u brzom naletu praćen od Perice Blaževića s ruba šesnaesterca smjestio loptu pod gredu. Za povećanje prednosti opet je Celčić pretrčao sve što mu se našlo na putu, ubacio na drugu stranu za Ivu Komljenovića koji pogađa bliži kut za 2:0.

Gosti iz Kerestinca u posljednjih četvrt sata kažnjavaju opuštenost domaćih i zasluženo izjednačuju. Prvo je Tomislav Stanić u 72. iz prekida s 25m pogodio vratnicu, a na 2:1 smanjio je Blažević iz trka s 35m tako što je lopta preko ruku Matije Ivančića završila u maloj mrežici. Izjednačenju je prethodila ‘šetnja’ lopte u domaćem kaznenom prostoru da bi je Stjepan Brglez u padu smjestio u donji kut za 2:2.

Mladi vratar TOP-a Branimir Nađi (02./2000.) bespotrebno ruši Celčića za kazneni udarac, a onda paradom brani poluvisoki udarac Butkovića s bijele točke. Klas je ispustio priliku da pobjedom okonča vrlo uspješnu sezonu, ali gosti zaslužuju komplimente za svoju igru i bod im je dovoljna nagrada.

Jedinstvena županijska nogometna liga – 34. kolo

NK Klas – NK TOP (Kerestinec) 2:2 (0:0)

Mičevec. Igralište ŠRC Mičevec. Gledatelja 100. Subota, 10.06.2017., 18 sati. Sudac: Ivica Jakopic. Pomoćnici: Marko Vuković i Tihomir Kocek (svi Sv. Ivan Zelina). Delegat: Stjepan Pajač (Sv. Ivan Zelina). Strijelci: 1:0 – M. Celčić (58), 2:0 – Komljenović (73), 2:1 – Blažević (78), 2:2 – Brglez (84).

KLAS: Ivančić, Butković, Jelić (od 54. Komljenović), Devedžić (od 61. Okić) Kundih, J. Tadić, Fišer (od 75. Slavujević), F. Bedeković, Beširević, M. Celčić, Bubalo. Trener: Igor Barukčić.

TOP: Nađi, Stanić, Jukić, Krnjus, Buden, Holetić-Kralj, Blagec, Blažević, Tubikanec, Brglez, Žitković (od 57. Cvetković). Trener: Ivan Delibos.

Igrač utakmice: Mihael Celčić.

Galerija fotografija