Prijava

Vaša prijava

Najbolji plesni ansambli iz regije nastupit će za vikend u Pučkom otvorenom učilištu


Velika Gorica ovaj vikend ugostit će 250 plesača iz Slovenije, Mađarske, Bosne i Hercegovine te Hrvatske. Naime, tijekom subote i nedjelje u Pučkom otvorenom učilištu održat će se 28. Susret hrvatskih plesnih ansambala. Ovo je već treći put zaredom da se ova manifestacija održava u našem gradu.

Tročlano stručno povjerenstvo u sastavu Jasminka Petek Krapljan, Ida Jolić i Tihomir Kološić između 31 prijavljene koreografije odabrat će najbolju te nagraditi najbolju izvedbu i kostim.

„Po završetku programa prvog dana Susreta pozivamo Vas na mini plesni festival #Share-aj pokret u Park dr. Franje Tuđmana, dok će u nedjelju biti organizirana plesna radionica pod vodstvom plesne pedagoginje i slobodne plesne umjetnice Ide Jolić“, poručili su organizatori.

Susret se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture RH, a suorganizatori su Plesni klub Megablast i Pučko otvoreno učilište. Materijalnu potporu pružili su Grad Velika Gorica, Turistička zajednica Grada Velika Gorica i Zagrebačka županija. Medijski pokrovitelj manifestacije je City Radio.

Nastupe možete pogledati od 18 sati.