Prijava

Vaša prijava

Gorici II seniorski kup Velike Gorice


Nakon što je druga momčad Gorice za koju igraju većinom igrači rođeni 1998. godine i mlađi odradila uspješnu seniorsku sezonu u JŽNL, ostalo je još finale seniorskog kupa NS Velike Gorice, u kojem su mladi igrači Gorice suvereno prošli sve prepreke. Gradići su prije finala izbacili novog trećeligaša Udarnik, dok je Gorica II u polufinalu bila bolja od Mraclina. Ovogodišnje finale igralo se u Gradićima, a utakmica je privukla dvjestotinjak nogometnih zaljubljenika iz cijele okolice.

Igrači Perice Vidaka su i u ovoj utakmici potvrdili potencijal i kvalitetu, te unatoč tome što je s druge strane stajala vrlo iskusna momčad predvođena Ferenčekom, Bogovićem, Furićem, te dvojicom stranaca koji već duže vrijeme igraju za Gradiće, mlada momčad Gorice nametnula je svoju igru od samog početka, te pobjednik niti u jednom trenutku nije dolazio u pitanje.

Treba svakako spomenuti da je za Goricu u ovoj utakmici debitirao Krizmanić Krešimir koji će tek u srpnju navršiti 17 godina i odigrao vrlo dobro, a po riječima trenera Vidaka od njega u budućnosti u Gorici mnogo očekuju.

14.06.2017. Gradići – U finalu kupa NS Velike Gorice u finalu u Gradićima mlada momčad Gorice II bila je bolja od domaćina 3:1- foto: Nikica Topić/cityportal.hr

Finale Kupa Nogometnog saveza Velika Gorica

GRADIĆI – GORICA II 1:3 (0:1)

GRADIĆI, 14.06.2017. u 18:30 sati; Gledatelja: 200; Suci: Petar Jerbić, Velika Mlaka; Marko Čužić, Velika Gorica; Ivan Mihalj, Velika Mlaka; Delegat: Mario Brlek, Velika Gorica

STRIJELCI: 0:1 Sedlaček (25), 0:2 Sedlaček (59), 0:3 Humeljak (63), 1:3 Bogović (68, 11m)

GRADIĆI: Kovačić, Cedrick Junior, Rajić (Lacković od 55.min), Ferenček, Ekollo (Leder od 63.min), Bogović, Župetić (Fridrih od 63.min), Štefner, Krstanović, Cindrić, Furić (Butković od 63.min)
Trener: Zoran Tomčić

GORICA II: Kamenjašević, Božić, Čurek, Krsnik, K. Krizmanić (Tadić od 65.min), Rajić, Desput, Povoljnjak (Roginić od 65.min), Sedlaček (Matić od 90.min), Lučić (Smolković od 77.min), Humeljak (Perić od 78.min)
Trener: Perica Vidak