Prijava

Vaša prijava

Konoba Franteo uzela skoro sve u završnici


Tradicionalni malonogometni turnir ”Tijelovo 2017.” održan je jučer na igralištu kod Vatrogasnog doma u organizaciji Udruge mladih Strmec Bukevski uz suradnju odnosno pomoć DVD-a Strmec Bukevski. Turnir je započeo u 9 sati, a 11 momčadi bile su podijeljene u dvije skupine: Konoba Franteo, Sava In, Ribnica, Mičevec, CB Absolute i Nema imena (skupina A), Poliester Brajdić, Kuče, Frajeri, Strmec i MNK Lazina (skupina B). Osnovni dio od 25 utakmica (A-15 + B-10) odigran je do 21:30 sati. Sudili su Amel Humić ‘Boske’ i Damir Jančić ‘Crni’.

U polufinalu je Konoba Fronteo bila bolja od Kuča, a Poliester Brajdić je nadigrao Savu In. Za 3. mjesto Kuče je bolje izvodilo penale od Save In, Konoba Fronteo je postala pobjednikom turnira pobijedivši Poliester Barajdić. Tri prvoplasirane momčadi nagrađene su peharima, a najbolji pojedinci statuama nogometaša. Nagrade je uručivao Nikola Celčić, glavna osoba u organizacijskom odboru.

Cjelodnevni malonogometni turnir u Strmcu Bukevskom je više od uobičajenih turnira ove vrste, ne samo zbog toga što se igra na blagdan Tijelova, nego iz razloga što je to fešta za cijelo mjesto. Dodatni razlog zbog čega je ovo poseban dan za mjesto u Posavini je i gostovanje grupe ”Sjaj”, koja svirkom i pjesmom, te izborom repertoara napravi sjajan štimung za brojne ljubitelje ovakvog druženja.

Malonogometni turnir ”Tijelovo 2017.”

Rezultati

Skupina A: 1. Konoba Franteo, 2. Sava In.

Skupina B: 1. Poliester Brajdić, 2. Kuče.

Konačni poredak:1. Konoba Franteo 2. Poliester Brajdić, 3. Kuče.

Najbolji strijelac: Joveš sa 8 pogodaka (Konoba Franteo).

Najbolji golman: L. Andrijanić (Konoba Franteo).

Najbolji igrač: “Muha” (Poliester Brajdić). (Organizatoru je poznat po nadimku, a ne po imenu?!).