Prijava

Vaša prijava

FOTO Otvoren novi Lidl na istočnom ulazu u grad


Na istočnom ulazu u grad u trgovačkom centru Era Commercea danas je otvorena nova poslovnica Lidla. Na svečanosti otvorenja okupio se i veliki broj Goričana koji su došli pogledati što se nudi i iskoristiti promotivne akcije. Upitali smo ih kako im se sviđa nova poslovnica.

„Lijepo je uređena, a i ponuda je zadovoljavajuća. Kupila sam par artikala koje sam našla na akciji“, otkrila nam je Štefica.

Ponudom je zadovoljan i Drago, kao i lokacijom na kojoj se nalazi novi Lidl. „Sve je super. Neka se otvaraju nova radna mjesta za našu djecu“, dodao je naš sugovornik.

19.06.2017. Velika Gorica – Otvaranje poslovnice Lidla u Sisačkoj. Foto: Anes Šuvalić/Cityportal.hr

Poslovnicu je svečano otvorio gradonačelnik Dražen Barišić. Istaknuo je kako je ponosan što je jedan veliki svjetski lanac te jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj svoje sjedište smjestio upravo u Velikoj Gorici.

„Lidl kreće u jednu veliku investiciju u našem gradu, vrijednu desetke milijuna kuna. Na mjestu gdje se sada nalazi njihova upravna zgrada gradit će se nova zgrada, ali i nova poslovnica na dva kata. S druge strane, na istočnom ulazu u grad imamo po prvi put imamo trgovinu mješovite robe. Završetkom izgradnje ovog trgovačkog centra i otvaranjem svih trgovina, ovaj dio Velike Gorice dobit će novu vizuru i vjerujem da će naši sugrađani biti zadovoljni“, istaknuo je gradonačelnik.

19.06.2017. Velika Gorica – Otvaranje poslovnice Lidla u Sisačkoj. Foto: Anes Šuvalić/Cityportal.hr

Nova poslovnica u Sisačkoj ulici izgrađena je prema novom konceptu gradnje i uređenja, odnosno ima veću prodajnu površinu , šire prolaze, veću pekaru i prostranija parkirna mjesta.

Galerija fotografija


ZET uveo ljetni vozni red

FOTO Sigurna pobjeda Tigra lidera Lige