Prijava

Vaša prijava

U Pokupskom upoznajte svoju srodnu dušu


Već četvrtu godinu zaredom u Pokupskom se održava jedna posebna manifestacija pod nazivom „Na Kupi me pokupi“. Osmišljena je kako bi se samcima pružila prilika da upoznaju svoje srodne duše, a organizira je Klub žena Pokupsko.

„Želimo omogućiti samcima da upoznaju potencijalne partnere. Prekrasni ambijent uz Kupu idealan je za zbližavanje ljudi, a postoji i velika šansa da se neko od tih poznanstava kasnije pretvori u ozbiljniju vezu. Na području naše općine imamo veliki broj muških samaca i prvenstveno smo zbog njih organizirali ovu manifestaciju. No, naša akcija privukla je i samce iz ostalih dijelova zemlje, naročito kontinentalnog dijela, a došli su nam i gosti iz Šibenika i Velog Lošinja“, rekla nam je Zorica Šestak, predsjednica Kluba.

Organizatori su pripremili štand na kojem će se svi zainteresirani moći prijaviti i dobiti tradicionalne pokupske kitice, kojima su se u prošlosti obilježavali svatovi u Pokupskom. Upravo zahvaljujući njima samci će se lakše moći prepoznati među drugim posjetiteljima.

U ŠRC-u „Stari grad“ moći ćete uživati u bogatom zabavnom programu i bogatoj gastronomskoj ponudi. Održat će se i natjecanje u starim seoskim igrama poput vožnje u tačkama, povlačenju konopa i zabijanju čavala te drugim društvenim igrama. Program počinje u 12 sati.