Prijava

Vaša prijava

Turopoljska milja okupila 330 biciklista


Drugo izdanje cikloturističkog maratona „Turopoljska milja“ privuklo je 330 sudionika. Svi oni prošli su 50 kilometara asfalta i makadama te visinsku razliku od 110 metara kako bi došli do cilja u Velikoj Gorici u Pleškoj 38.

„Zadovoljni smo odazivom. U odnosu na prošlu godinu utrostručili smo broj sudionika. Prezadovoljni smo svim segmentima biciklijade, a stigle su nam i brojne pohvale za organizaciju od sudionika“, rekao nam je Vladimir Bokšić, tajnik Udruge VG TUR TEAM.

Organizator, Udruga VG TUR TEAM odlučila je da se ovogodišnje izdanje „Milje“ vozi pod motom „Upoznaj bolje Turopolje“. Cilj im je bio približiti sudionicima prirodna i kulturna dobra koja se skrivaju u ravnicama, brdima i šumama Turopolja.

„Turopolje je savršeno za biciklizam, a naročito za cikloturizam. Sudionici iz Dubrovnika i Splita oduševljeni su šumama i zelenilom koje smo im ponudili, kao i kulturno-povijesnim sadržajima“, dodao je Bokšić.

Milja je pokazala kakvim resursima raspolaže Turopolje, a dobar odaziv i pohvale sudionika zasigurno su dobra preporuka za iduće izdanje biciklijade.


Promocija nove generacije studenata

Hribarova Filmska družina dobila novčana sredstva