Prijava

Vaša prijava

VIDEO Ovo je novi igrač Udarnika, vjetar u leđa ekipi s puno ambicija


Nakon plasmana u treću ligu, nogometaši Udarnika počeli su s intenzivnim pripremama, bez klasičnog ljetnog odmora. Cilj im je popeti se na vrh tablice pa niti uzavreli stadion nije prepreka za naporan trening.

 

„Je, strašno im je naporno. Prisustvovao sam svim treninzima, oni traju dva i pol sata, po ovim paklenim temperaturama stvarno je teško. Dečki se, međutim, ne bune. Znaju kako će to na kraju isplivati, da ćemo biti spremni i pružati prave igre, ja se nadam“, za vrijeme treninga nam je ispričao Darko Janječić – Žica, sportski direktor NK Udarnika.

Nogometaši Udarnika počeli s intenzivnim pripremama za treću ligu. Foto: Miljenko Milanović/Cityportal

„Prvi planovi su da se konsolidiramo u trećoj ligi, cilj nam je prvih pet, šest mjesta i što više mladih igrača u momčadi, da budemo prava klapa kakva smo bili u četvrtoj ligi i mislim da ćemo taj cilj i ostvariti“, dodao je Žica.

Pred Klubom su prve prijateljske utakmice koje bi trebale pokazati i novu snagu momčadi. Glavni trener Damir Biškup nada se da će ih zaobići ozljede, kakve su ih kočile u četvrtoj ligi.

Nogometaši Udarnika počeli s intenzivnim pripremama za treću ligu. Foto: Miljenko Milanović/Cityportal

„Nadam se da će pripreme proći u najboljem redu i da će nas zaobići povrede i veliki pehovi, a što nam se na žalost dogodilo na proljeće u četvrtoj ligi gdje smo imali par igrača s težim povredama, da će nas to zaobići i da ćemo biti konkurentni cijelu godinu u trećoj ligi. Prva prijateljska utakmica je već u srijedu s Goricom II, a onda u subotu dolazi zahtjevniji protivnik Dinamo II i onda tako redom, kako bi se reklo toplo-hladno, malo slabiji, malo jači protivnici“, kazao je Biškup.

Novi vjetar u leđa je igrač koji dolazi iz Kustošije, sjajni napadač Tomislav Horvat, čiji smo prvi trening i promatrali. Počeo je u Dinamu, igrao u Lokomotivi, Rudešu, bio velika nada u Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

Tomislav Horvat / Foto: Miljenko Milanović, Cityportal.hr

„Drago mi je da sam u ovom okruženju, sve sam dogovorio s ljudima iz Kluba. Zahvalan sam im i pristupit ću ovom rangu natjecanja. Čuo sam najbolje riječi hvale za ovu ekipu i mislim da će mi to pokazati ove sezone“, istaknuo je Horvat.