Prijava

Vaša prijava

VIDEO Teško bolesna Goričanka Anamarija treba vašu pomoć


Anamarija Vujnović (18) iz Novog Brda kraj Velike Gorice ovisna je o tuđoj brizi i pomoći. Naime, pri rođenju je došlo do oštećenja mozga te joj je dijagnosticirana cerebralna paraliza. Nakon brojnih skupocjenih operacija, koje do danas broje i preko 100.000 kuna, kaže Anamarijin otac, ona je prohodala tek s 5 godina.

Unatoč svemu, Anamarija ne dozvoljava da ju bolest spriječi u onome što ju najviše veseli, a to je pjevanje. Njen talent prepoznale su velike zvijezde poput Zdenke Kovačiček, Ane Rucner, Mirka Švenda Žige te ostalih koji su ju uključili u svoj humanitarni koncert. Sada je pomoć potrebna njoj.

“Saznavši za novu metodu rehabilitacije, korištenjem novih tehnologija, koja daje izuzetne rezultate pri liječenju cerebralne paralize, Anamarijina mogućnost za osamostaljenjem bila bi napokon ostvariva. Tu metodu jedino u Hrvatskoj pruža privatna poliklinika, a taj tretman liječenja iznosi prijeko potrebnih 80 tisuća kuna. Molimo Vas prepoznajte našu životnu borbu i pružite joj mogućnost osamostaljenja. Unaprijed se zahvaljujemo za svaku pomoć”, rekao je Vlado Vujnović i dodao kako je, zbog zdravstvenog stanja njegove kćeri, on jedini zaposleni u obitelji te da takve troškove s njegovom plaćom za pola radnog vremena ne mogu pokriti.

Svoje donacije možete uplatiti na Anamarijijn žiro račun otvoren u Privrednoj banci Zagreb.

IBAN: HR05 2340 0093 1112 4962 8

O talentiranoj mladoj Goričanki već smo pisali, a kako se ona nosi sa svojim stanjem pogledajte u videu.