Prijava

Vaša prijava

Gorički mladi poduzetnici imaju prilike steći dodatne vještine za još bolje poslovanje


Razvojna agencija Grada Velika Gorica VE-GO-RA osigurala je sredstva za osposobljavanje 15 velikogoričkih poduzetnika kroz „Program menadžerskog osposobljavanja za mlade poduzetnike“. Program je namijenjen poduzetnicima do 35. godine života, koji su pokrenuli vlastiti ili preuzeli obiteljski posao, a koji se žele dodatno osposobiti i steći određena znanja i vještina u područjima ključnim za uspješno vođenje poslovanja. Prijave za sudjelovanje otvorene su do ispunjenja kapaciteta, ali najkasnije do 10. rujna.

“Nakon pokretanja vlastitog „biznisa“ ili samostalnog preuzimanja obiteljskog posla, poduzetnik vrlo brzo uvidi zahtjevnost i izazove donošenja svakodnevnih odluka. Nije neuobičajeno niti pogrešno kontinuirano preispitivati odluke i analizirati da li se povlače pravi potezi u pravo vrijeme, baš naprotiv. Osim dobre stare metode pokušaja i pogrešaka, za uspješnije predviđanje ishoda vlastitih odluka, kao i svladavanje tržišnih prepreka zasigurno bi mogao pomoći trening za unapređenje menadžerskih znanja i vještina”, ističu iz Razvojne agencije VE-GO-RA.

Menadžersko osposobljavanje obuhvaća upravljanje ljudskim resursima, strateško upravljanje u malim poduzećima, upravljanje rizicima u malim poduzećima te upravljanje financijama.