Prijava

Vaša prijava

Turopoljac sa šest pogodaka ispratio juniore Udarnika


Na nedjeljnjoj jutarnjoj matiniji pripremnu nogometnu utakmicu odigrali su u Kučama seniori lokalnog županijskog prvoligaša Turopoljca i juniori trećeligaša Udarnika iz Kurilovca. Igralo se tri puta po 30 minuta na traženje gostiju koji su stigli sa dvije momčadi. Donekle ravnopravno igralo se uvodnih 25 minuta a onda je iskustvo domaćih došlo do potpunog izražaja i počela se tresti gostujuća mreža. Igrom županijskog prvoligaša Turopoljca dirigirali su uglavnom iskusni majstori Milatović i Stuparić. Za 1:0 Filip Hajduk je uposlio dubinski Marija Stuparića, ovaj još dublje majstorski lijevo Petra Milatovića koji je nesebično odigrao povratnu za Tomislava Novosela Ribeka kojem nije bilo teško poentirati na nečuvana vrata. Za 2:0 Tomislav Jakovljević je u vatru poslao Ivana Gmižića koji je asistirao snalažljivom Novoselu za drugi pogodak. U 51. minutu kombinirali su Miro Paviša i Petar Milatović, a ovaj drugi prekrasnim lobom zabio je za 3:0. Igrala se 72. minuta kada je zabio i Miro Paviša kojem je još u krvi ulaziti u prilike i zaslužio je končno i poentirati. Peti je dalekometnim udarcem lijepo pogodio Domagoj Gmižić a konačan rezultat postavio je neumorni Milatović.

TUROPOLJAC – UDARNIK (juniori) 6:0 (2:0)

KUČE Igralište Turopoljca na Knejama. Igrano u nedjelju 30. srpnja 2017. od 10 sati. Gledatelja 50. Sudac: Tihomir Čunčić (Kuče).

STRIJELCI: 1:0 T. Novosel (26), 2:0 T. Novosel (30), 3:0 Milatović (51), 4:0 Mi. Paviša (72), 5:0 Gmižić (80), 6:0 Milatović (85)

TUROPOLJAC: Culović, Fabijančić, Bušić, Paradžik, F. Hajduk, Šestok, Milatović, Stuparić, T. Jakovljević, T. Novosel, Gmižić (još su igrali: Rak, Markulin, Mi. Paviša).
TRENER: Mario Paviša

UDARNIK (juniori): Karas, Šošić, Pejak, Halilić, Orečić, Milovac, Meštrović, Šestan, Trumbetaš, Bojić, D. Golubić (još su igrali: Deverić, Jozić, Klafurić, Jaki, Belčić, Šafranić, Trupčević, Matković, Čajić, L. Golubić).
TRENER: Stefan Rajić