Prijava

Vaša prijava

Caffe bar DM pobjednik turnira u Poljani Čičkoj


U okviru obilježavanja Dana mjesta Poljane Čičke organiziran je cjelodnevni 3. Memorijalni malonogometni turnir Nikole Gmižića na kojem je sudjelovalo 9 momčadi, koje su bile podijeljene u dvije skupine. U skupinama je igrano po jednostrukom bod sustavu (svaka sa svakom), a u polufinale su se plasirale dvije prvoplasirane ekipe iz obje skupine. Sudili su Tihomir Čunčić i Slaven Grgas.

Pobjednici skupina, Frajeri i Parma, poraženi su u polufinalnim susretima, ali su u borbi za treće mjesto Frajeri odigrali ”frajerski” i glatko pobijedili. U finalnoj utakmici mreže su ostale netaknute, a nakon serije od tri udarca sa 7m rezultat je bio izjednačen (2:2). U dodatnom raspucavanju vratar je Andreasu Šejiću obranio penal, da bi Stjepan Đuračić sigurno pogodio i donio pobjedu Caffe baru DM.

Tri prvoplasirane momčadi nagrađene su peharima, a najboljim pojedincima uručene su statue nogometaša. Zanimljivo, ni jedna pojedinačna nagrada nije pripala nekome iz pobjedničkog sastava! Nagrade su uručivali Ljubica Gmižić, majka prije tri godine tragično preminulog Nikole, Mladen Matanović, predsjednik Mjesnog odbora Poljane Čičke i Miroslav Bogović, voditelj turnira.

  1. Memorijalni malonogometni turnir Nikole Gmižića

Polufinale  Caffe bar DM – Frajeri 1:0 (Amel Pudić). NKS – Parma 1:1, 3:1 – 7m.

Za 3. mjesto: Frajeri – Parma 3:0 (Stjepan Martinić 2, Tomislav Kovač).

Finale  Caffe bar DM – NKS 0:0, 3:2 – 7m.

Najbolji igrač: Ivica Berković (NKS).

Najbolji vratar: Marko Lučić (NKS).

Najbolji strijelac (8 pogodaka): Domagoj Gmižić (Frajeri).