Prijava

Vaša prijava

Subota bogata događanjima


Ako niste isplanirali sutrašnji dan, predlažemo vam tri manifestacije koje možete posjetiti i ugodno provesti praznični dan. Ljubitelji malog nogometa sutra će moći uživati u malonogometnom turniru „Turopolje 2017.“ , koji će se održati na betonskom igralištu u istoimenom mjestu.  Turnir počinje u 10 sati, a na teren će istrčati 12 ekipa. Prve tri momčadi mogu računati na pokale i postotke od prikupljene kotizacije, koja iznosi 500 kuna po ekipi.

„Momčadi će igrati dva puta po 10 minuta, sustavom 5+1, a svaka ekipa moći će imati najviše 10 igrača“, objasnio nam je Tomislav Mihanić, predsjednik NK Turopolje.

Svoju nogometnu ekipu možete prijaviti do sutra u 9 sati. Usporedo s turnirom održat će se i natjecanje u roštilju. Organizator je osigurao drva, meso i mjesto, a na natjecateljima je da donesu roštilj, opremu i začine. Na licu mjesta oformit će se ocjenjivački žiri sastavljen od provjerenih gurmana, čija tjelesna težina ne smije na dan natjecanja biti niža od 100 kilograma.

SAVA KUP

Zaljubljenici u ribolov mogu posjetiti Šćitarjevo u kojem će se u organizaciji ŠRK Sava održati natjecanje u ribolovu feeder i plovak tehnikom. Natjecanje će započeti u 10 sati i trajati do 13 sati, nakon čega će uslijediti vaganje ulova te proglašenje pobjednika i uručivanje nagrada.

“Svaka prijavljena ekipa plaća kotizaciju od 100 kuna, novčana sredstva idu u nagradni fond iz kojeg će se za pobjednike ovog kupa osigurati pehar, novčane nagrade te hranu i piće za sve sudionike ovog kupa”, ističu organizatori.

KOSCI ZA KOSCE

Košnjom livada ručnim kosama, kosci će ukazati na važnost očuvanja livada kao prirodnog staništa ptice kosac. Manifestacija počinje u 17 sati u Lovačkom domu Patka u Selcu kraj Veleševca u općini Orle. Osim prikaza košnje ručnim kosama i natjecanja u košnji, posjetitelji će čuti i rezultate istraživanja o ptici kosac u Odranskom polju, a vidjet će i zaprege s tradicionalnom pasminom konja hrvatski posavac te kako izgleda tradicionalna lovačka zabava.

“Radi se o jednoj veseloj manifestaciji. Organiziramo prikaz košnje ručnom kosom, odnosno kako se to nekad radilo. To je i podsjetnik za one koji su možda kao mali kosili, a sada više nemaju priliku, ali i za one koji se u tome žele okušati. Pozivamo sve one koji još nisu na godišnjem odmoru da nam se pridruže”, rekla je Martina Glasnović, ravnateljica Javne ustanove Zeleni prsten Zagrebačke županije.


Počele isplate povrata poreza

Šampioni!!! Klinci, vi ste zakon!