Prijava

Vaša prijava

Dinamo Hidrel do pobjede iz kaznenog udarca


Prvenstveni start u sezonu 2017./2018. bio je uspješan za momčad iz Novog Čiča, ali minimalna pobjeda zabilježena je tek udarcem s bijele točke. Tijek utakmice odvijao se suprotno od predviđanja da će domaći sastav lako uzeti tri boda s uvjerljivom razlikom.

Meštrica je u prvom poluvremenu propustila velike prigode da dođe do prednosti od najmanje dva gola razlike. Boris Lipovac je u 15. minuti u kontri išao sam prema vrataru Hrvoju Bradiću, ali je ishitrenim i slabim lobom prokockao zicer. Minutu kasnije Marko Kadoić je prošao desnom stranom i uputio vrlo uporabljiv centaršut na drugu vratnicu, njegovi suigrači su bili spori da loptu ubace u mrežu. Na drugoj strani Marko Rus je u 31.minuti s 25m gađao uz samu vratnicu za efektnu paradu Ivana Mihalinčića. Silovit prodor Vedrana Bokšića sve do peterca mirisao je na pogodak, slab ubačaj nije stigao do Lipovca i zrela šansa je propala.

Nakon odmora slika na terenu se promijenila, domaći su diktirali igru i stezali obruč oko vrata gostujuće momčadi. Mihalinčić je dva puta odlično intervenirao obranivši udarce Ivana Balenovića i Dominika Mršića. Sraz Amela Pudića i Marka Mikulića u zraku u srcu šesnaesterca u 60. minuti sudac je okvalificirao kao prekršaj za kazneni udarac. Ozlijeđeni Mikulić je zamijenjen, Rus je bio siguran izvođač s 11m za vodstvo, iako je Mihalinčić pogodio stranu, ali je bio prekratak. Do kraja su domaći imali prilike povećati prednost, ali rezultat je ostao nepromijenjen.

Galerija fotografija

Prva županijska nogometna liga 2017./2018. – 01. kolo

NK Dinamo Hidrel – NK Meštrica 1:0 (0:0)

Novo Čiče. Igralište ŠRC Novo Čiče. Gledatelja 100. Nedjelja, 27.08.2017., 17:30 sati. Sudac: Ivan Antunović. Pomoćnici: Davor Merkaš i Tihomir Bratković (svi Velika Gorica). Delegat: Ivan Haluga (Mičevec). Strijelac: 1:0 – Rus (60.-11m).

DINAMO HIDREL: Bradić, Sabljak, Jambrešić, Blažević (od 46. Vukadin), Novosel, Rus, Pudić, Balenović (od 89. N. Slivak), Godinić, Mršić, Horvatić (od 87. Nikić). Trener: Stiven Žitnik.

MEŠTRICA: Mihalinčić, Šimunović, Vuković, Terzić, Mikulić (od 62. Ml. Mrvac), Kralj, Kadoić, Katavić, Lipovac, Cundeković, Bokšić (od 46. Ma. Mrvac). Trener: Zvonimir Franjković.