Prijava

Vaša prijava

Udarniku pobjeda za miran nastavak


Nakon odličnog starta u prvenstvo i pobjeda nad Zagrebom i Segestom, Udarnik je u slijedeća četiri kola od mogućih 12 osvojio tek bod i protiv Vrapča jednostavno se moralo pobijediti, a tako se i dogodilo. Bila je to tipična prvenstvena utakmica na dobroj trećeligaškoj razini neizvesna do samog kraja i s mnogo sadržaja. U 3. minuti domaći Grdenić našao se na travi u gostujučem kaznenom prostoru ali vrlo dobri sudac Starčević iz Pule pustio je igru dalje pa je u kontri brzi Abazi jurio sam na Kranjčeca koji mu je skinuo zicer. Igrala se 17. minuta kada je s lijeve strane nakon još jedne kontre Vrapča ubacio Švigir a Ladović skrenuo loptu u vlastitu mrežu za 0:1. Malo kasnije Ladović se iskupio izbacivši loptu koja je išla prema nečuvanoj mreži. Gosti su mogli do kraja zakomplicirati život udarnicima u 42. minuti kada je Fajdiga nakon kombinacije po desnoj strani iz zicera pucao visoko preko vrata a kazna je ekspresno stigla. Nikola Brajko ušao je u igru u 36. minuti a u 44. dobio je loptu poludesno i nisko pogodio suprotni kuta za poravnanje rezultata 1:1. Udarnik je slavio i u 52. minuti. Korpulentni i nezadrživi Brajko probio se po desnoj strani i servirao Džaji koji je pucao, vratar Kovač uspio je obraniti a odbijanac je Filip Hodak pospremio za 2:1 vodstvo Kurilovčana. Vrijedi još spomenuti pogođenu vratnicu odličnog Božidara Karamatića u 72. minuti i pogodak Brajka iz odbijanca koji nije priznat zbog zaleđa (opravdano) pa je neizvjesnost potrajala do isteka 3. minute nadoknade.

UDARNIK – VRAPČE 2:1 (1:1)

VELIKA GORICA SRC Kurilovec. Igrano u srijedu 27. rujna 2017. od 16 sari. Gledatelja 150. Sudac: Daniel Starčević (Pula). Pomoćnici: Adrijano Delač (Karlovac) i Martina Neralić (Karlovac). Četvrti sudac: Matej Bazelj (Pula). Delegat: Damir Volf (Viškovo).

STRIJELCI: 0:1-Ladović (a.g.-17), 1:1-Brajko (44), 2:1-Hodak (52).

UDARNIK (4-2-3-1): Kranjčec-Grdenić, Ladović, Čolić, Šarić-Kovačić, Krsnik-Kelava (od 36. Brajko), Karamatić (od 78. Horvat), Džaja-Hodak (od 85. Lučić).
TRENER: Damir Biškup

VRAPČE (4-2-3-1): Kovač-Jozanović, Vrbat, Radanović, Mikulić-Soldo, Salopek (od 46. Zadro)-Abazi, Fajdiga (od 46. Jolić), Švigir-Plojović Beriša (od 64. Galić).
TRENER: Stjepan Čordaš

CRVENI KARTON: Marko Radanović (Vrapče-80. minuta, drugi žuti)
IGRAČ UTAKMICE: Nikola Brajko