Prijava

Vaša prijava

Udarnik uvjerljiv protiv Labinjana


Prije utakmice, legenda i stalni donator Udarnika Juraj Odrčić, koji je na svakoj utakmici, primio je od sportskog direktora kluba Darka Janječića prigodno priznanje i poklone za 80. rođendan. Momčad je pak za dedu Juru odigrala možda i najbolju utakmicu u dosadašnjem tijeku prvenstva pa su vrlo korektni gosti iz Labina mogli i gore proći. Snažnim ritmom, oštrim presingom i kvalitetom Kurilovčani su od prve minute lomili i slomili Rudare. Nakon više neiskorištenih prigoda, u 27. minuti ubacio je s lijeva Mijo Šarić a Nikola Brajko u svom stilu visoki skočio i glavom spustio loptu u bliži kut za 1:0. Igrala se 40. minuta kada su Kurilovčani odigrali odličnu akciju da bi u završnici lijepe i duhovite kombinacije Filip Hodak odigrao povratnu loptu za majstora Antu Džaju i mreža se tresla za 2:0. Mora se svakako izdvojiti maestralna igra 19-godišnjeg desnog bočnog Udarnika Marijana Grdenića. Šlag na svoju prezentaciju hrabri, britki, sportski drzak do bola i nezadrživi Marijan stavio je u 47. minute kada je potegnuo okomicu u negdašnjem stilu legendarnog dinamovca Rudija Belina a nakon slaloma u sprintu od 30-tak metara uslužen je kao na pladnju Brajko da prisebno i mirno zabije i bilo je 3:0. Imali su domaći još nekoliko velikih prilika i žestoko pogođenu vratnicu Hodaka ali ostalo je “samo” 3:0. Udarnici već u srijedu igraju 11. kolo prvenstva kada gostuju kod Španskog a iduće subote na SRC Kurilovec stiže NK Krk.

NK Udarnik – NK Rudar

UDARNIK-RUDAR LABIN 3:0

VELIKA GORICA SRC Kurilovec. Igrano 14. listopada 2017. od 15.30. Gledatelja 200. Sudac: Dragan Čutura (Petrinja). Pomoćnici: Tomislav Valešić (Kutina) i Krunoslav Blažeković (Sisak). Četvrti sudac: Davor Ješić (Sisak). Delegat: Damir Brcković (Duga Resa).

STRIJELCI: 1:0-Brajko (27), 2:0-Džaja (40), 3:0-Brajko (47).

UDARNIK (4-2-3-1): Kranjčec-Grdenić, Čunčić, Čolić, Šarić (od 76. Šoštarec)-Kovačić (od 63. Pralas), Krsnik-Kelava (od 55. Karamarko), Džaja, Hodak-Brajko.
TRENER: Damir Biškup

RUDAR (4-2-3-1): Pavlić-Licul, An. Načinović, Maksenčuk, Topić (od 70. Makić)-Marić, Bembić-Škopac (od 69. Fejzić), Čudić (od 67. Ar. Načinović), Jokić-Macan.
TRENER: Franko Čupić

IGRAČ UTAKMICE: Marijan Grdenić

NK Udarnik – NK Rudar