Prijava

Vaša prijava

Gorički HSU dobio novo vodstvo


Gradska organizacija Hrvatske stranke umirovljenika Velike Gorice na jučerašnjoj izbornoj skupštini dobilo je novo vodstvo. Na mjesto predsjednika Gradskog odbora izabran je Stjepan Rak, a za potpredsjednike Lidija Paulić i Ivan Janković. U Gradski odbor ušli su i Đuro Turković, Ivan Horvat, Petar Markušić, Josip Bolješić, Ivan Faklješ, Stjepan Turković , Mara Rak i Mario Cvitan.

Donesen je i program rada u kojem se nalazi izgradnja Doma umirovljenika, osiguranje cjelodnevnog boravka za starije i nemoćne te besplatan prijevoz za osobe starije od 65 godina. HSU će se zalagati da što je moguće veći broj starijih osoba ostane u svojemu domu uz opsežnu pomoć u kući, a da se smještaj u domove osigura i onim koji nemaju prihoda, imovine niti djece koja su ih dužna uzdržavati.

Foto: HSU

Novo vodstvo dobio je i HSU Kravarskog, na izbornoj skupštini za predsjednika je ponovno izabran Stjepan Matković, a za potpredsjednike Marija Podgajski i Franjo Ivanuša. U Općinski odbor izabrani su i Vesna Matušin te Slobodan Mrđenović.